Fajn Brigády

„Od 1. brigády k práci snů"

HLEDÁM
BRIGÁDNÍKY
ZDARMA
 
Nabídka již není aktivní.

 

Mrkni na 64 volných nabídek z lokality Brno >>

 

 

Nabídka z portálu www.fajn-brigady.cz

<< Zpět

Příprava airbnb apartmánu pro přijíždějící hosty

více o nabídce >>

ÚKLID BYTU PRO AIRBNB HOSTY: pravidelný úklid včetně úklidu mezi odjezdem a příjezdem airbnb hostů, povlékání a stlaní v hotelovém standardu  organizace věcí kolem pronajímaného bytu - pochůzky, doplňování zásob, komunikace s prádelnou atd. občasný prodej nepotřebných věcí, organizace darování na charitu atd. výroba ekologických čistících prostředků, DIY dekorace z nepotřebných věcí atd. (snažíme se našim působením co nejméně zasahovat přírodu - využíváme staré věci znovu, třídíme odpady, používáme/vyrábíme pro úklid ekologické prostředky) POTŘEBUJETE:

časovou flexibilitu hlavně mezi časy 11. až 14. hodin (min. 4 dny v týdnu) pečlivost a spolehlivost přirozené zaměření na detaily (chceme spolupracovat s lidmi, které úprava prostor kolem sebe baví, je pro ně přirozené je zkrášlovat a hezky uklizené a upravené místo jim dělá radost) pozitivní vztah k ekologii, neplýtvání, znovuvyužívání věcí výhodou zkušenosti s úklidem v ubytovacích zařízeních nebo ubytování v soukromí (není podmínkou)

v případě dlouhodobosti a spokojenosti: zvyšující se finanční ohodnocení teambuildingy možnost využít apartmány např. na oslavu ubytování pro známé za zvýhodněné ceny


Mzda:100 Kč/hod.
Počet míst:3

Lokalita:Brno
ID inzerátu: 3534474     Vloženo: 10.12.2019
a link
Provozovatel portálu
RYXOO UNIVERSAL s.r.o.
Janová 216
755 01
© Copyright 2024
Fajn-brigady.cz - denně aktuální
nabídka brigád z celé ČR i zahraničí