Fajn Brigády

„Od 1. brigády k práci snů"

HLEDÁM
BRIGÁDNÍKY
ZDARMA
 
Nabídka již není aktivní.

 

Další nabídky z okresu Znojmo >>

 

 

Nabídka z portálu www.fajn-brigady.cz

<< Zpět

Technicko administrativní pracovník

více o nabídce >>

VODÁRENSKÁ AKCIOVÁ SPOLEČNOST a.s. zajišťuje spolehlivou a kvalitní realizaci dodávek pitné vody a odvádění odpadních vod více než půl milionu obyvatel v Jihomoravském kraji a v kraji Vysočina. Při této činnosti je prioritou společnosti ochrana zdraví člověka a péče o životní prostředí. V současné době hledáme vhodného kandidáta/vhodnou kandidátku na pozici: Technicko-administrativní pracovník. CO VÁS ČEKÁ? · Příprava podkladů pro fakturaci a rozpočty staveb. · Administrativní náležitosti spojené s realizací staveb. · Kompletace a kontrola smluv. · Komunikace s dodavateli. · Archivace dokumentů.

S JAKÝMI ZNALOSTMI A DOVEDNOSTMI SI VÁS PŘEDSTAVUJEME? · Orientace v technické dokumentaci staveb. · Smysl pro detail, samostatnost a spolehlivost. · Organizační a komunikační schopnosti. · Uživatelskou znalost MS Office. · Řidičský průkaz skup. B. Vzdělání a praxe: · SŠ/VŠ vzdělání stavebního směru. · Praxe ve stavebnictví výhodou.

CO VÁM NABÍDNEME? · Zázemí stabilní a tradiční firmy. · Možnost kariérního růstu. · Zkrácenou a pružnou pracovní dobu. · 25 dní dovolené, zdravotní volno. · Dotované stravování, příp. stravenkový paušál. · Příspěvek na penzijní pojištění. · Jazykové kurzy. · Bezúročné půjčky. · Výroční a jubilejní odměny. · Firemní společenské, kulturní a sportovní akce. Smlouvu na dobu určitou s následným možným prodloužením na dobu neurčitou. Předpokládaný termín nástupu: Ihned nebo dle vzájemné dohody.


Mzda:26 000 - 30 000 Kč/měs.
Počet míst:1
Úvazek:Plný
Vhodné i pro:Absolventi
vzdělání:Středoškolské

Lokalita:Znojmo
ID inzerátu: 4408541     Vloženo: 31.05.2023
a link
Provozovatel portálu
RYXOO UNIVERSAL s.r.o.
Janová 216
755 01
© Copyright 2024
Fajn-brigady.cz - denně aktuální
nabídka brigád z celé ČR i zahraničí