Fajn Brigády

„Od 1. brigády k práci snů"

HLEDÁM
BRIGÁDNÍKY
ZDARMA
 
Nabídka již není aktivní.

 

Další nabídky z okresu Zlín >>

 

 

Nabídka z portálu www.fajn-brigady.cz

<< Zpět

Dělník - dokončování obrobků - jen ranní směna !

více o nabídce >>

Jsme malá a přesto silná rodinná firma zabývající se výrobou jednoúčelových strojů a prototypovým, kusovým a sérovým obráběním kovů - INTERNATIONAL CZ. Sídlíme ve Zlíně na Příluku. Chceme dát příležitost zodpovědnému člověku, který zastane práci při dokončovacích pracích, balení a nakládkách materiálu. Zakládáme si na fér přístupu, investicích nejen do technologií, ale i do lidí. Pokud splňujete naše představy o novém kolegovi, přijďte se k nám podívat a třeba se domluvíme na spolupráci. Mezi činnosti a zodpovědnosti pozice patří: Jehlení dílců, broušení a finální opracování obrobků Balení obráběných dílců Doplňující a pomocné práce pro plynulost výroby - převážně tedy snadno naučitelná, ale fyzicky náročná práce (z důvodů hmotnosti zvedaných břemen je tato práce vhodná spíše pro muže) Dále pak v menší míře: Nakládka a vykládka materiálu, polotovarů, chystání polotovarů Komunikace s řidiči při nakládce materiálu, kolegy při domlouvání termínů Zodpovědnost za nářadí a zařízení výroby, pořádek na pracovišti, za sklad (nakládky a vykládky)

Manuální zručnost - pro přesné ojehlování obráběných dílů a dokončovací práce Fyzická zdatnost - díly jsou někdy těžké, za směnu něco nazvedáte, manipulujete s VZV při nakládkách ŘP sk. B podmínkou Zkušenost s obsluhou VZV výhodou Aktivní přístup, samostatnost při řešení zadaných úkolů, pečlivost, spolehlivost Schopnost komunikovat (zpětná vazba, podněty pro zlepšení, problémy k řešení) Společnost bude v budoucnu (1-2roky měnit sídlo) na Holešov, našim přáním je, aby nový kolega počítal také s budoucím dojezdem do Holešova a nebyl to pro něj důvod proč s námi v naší spolupráci dále nepokračovat. Zde by se mohla činnost pozice měnit směrem k zajištění dopravy, proto požadujeme aktivní ŘP.

Dobrou partu lidí kolem 5 týdnů dovolené 3 sick days Práce pouze na ranní směnu Příspěvek na obědy - stravování zajištěno v místě výkonu práce Práci ve firmě, kde se dá domluvit a věci řešit Práci ve firmě, které se umístila jako třetí v soutěži Férový zaměstnavatel Zlínského kraje


Mzda:28 000 - 33 000 Kč/měs.
Počet míst:1
Úvazek:Plný
Vhodné i pro:Absolventi
vzdělání:Vyučen

Lokalita:Zlín
ID inzerátu: 4568103     Vloženo: 21.03.2024
a link
Provozovatel portálu
RYXOO UNIVERSAL s.r.o.
Janová 216
755 01
© Copyright 2024
Fajn-brigady.cz - denně aktuální
nabídka brigád z celé ČR i zahraničí