Fajn Brigády

„Od 1. brigády k práci snů"

HLEDÁM
BRIGÁDNÍKY
ZDARMA
 
Nabídka již není aktivní.

 

Další nabídky z okresu Vsetín >>

 

 

Nabídka z portálu www.fajn-brigady.cz

"Můžete pracovat na 12 hodinové směny v nepřetržitém provozu ( víte, že budete do práce chodit méně často asi jen 14 -15 x za měsíc) ? "Máte zkušenost s prací i na noční směny?" Možná právě na Vás čeká super kolektiv,ve společnosti, která voní kávou ... Skvělé čtěte prosím dál. Co vás čeká? Ve spolupráci s kolegy a balící linkou :-) budete např. *kontrolovat balení výrobků *balit výrobky do krabic *skládat krabice *ukládat výrobky na palety ..

Co je pro nás důležité? *zkušenost s prací na směny - ideálně 12 hodinové směny *ochota pracovat i na noční směny *"týmový duch" - jsme super tým, který táhne za jeden provaz pečlivost, zodpovědnost Pro zájemce od Nového Jičína jezdí k nám "firemní doprava" směr: Nový Jičín / Žilina u Nového Jičína / Životice u Nového Jičína / Mořkov / Hodslavice/ Jacobs Douwe Egberts"

*Nástupní mzdu ( s příplatky a prémiemi ) 21 500,- Kč v hrubém *"Cafeterii systém" = příspěvky na sport, kulturu a volný čas ve výši 9.000 Kč za rok *Závodní stravování s příspěvkem zaměstnavatele nebo stravenky *Odměnu za doporučení nového zaměstnance až 10 000 Kč *Týden dovolené navíc = 5 týdnů dovolené *3 x zdravotní volno ( Sick day ) za rok *Zvýhodněné tarify od T-mobile (volání i data) *Čtvrtletně výrobky společnosti JACOBS DOUWE EGBERTS *Podporu v nemoci (doplatek do 80 % průměrného výdělku po dobu 14 dnů nemoci) *Příspěvek na penzijní připojištění až do výše 3 % hrubé mzdy *Životní pojištění na 12 násobek mzdy *Další body do cafeterie za zlepšovací návrhy, provádění auditů, upozornění na "skoronehody" ... *Odměny při pracovním jubileu podle ustanovení kolektivní smlouvy *Občerstvení na pracovišti *Vzdělávání v závislosti na rozvojových potřebách zaměstnance … *Spoustu společenských akcí ( bowling, divadlo,turistika,volejbal, florbal, charitativní akce ...) *Skvělý kolektiv a lidský přístup


Mzda:21 500 - 25 000 Kč/měs.
Počet míst:6
Úvazek:Plný
Vhodné i pro:Absolventi
vzdělání:Základní

Lokalita:Valašské Meziříčí
ID inzerátu: 3555921     Vloženo: 18.02.2020
a link
Provozovatel portálu
RYXOO UNIVERSAL s.r.o.
Janová 216
755 01
© Copyright 2024
Fajn-brigady.cz - denně aktuální
nabídka brigád z celé ČR i zahraničí