Fajn Brigády

„Od 1. brigády k práci snů"

HLEDÁM
BRIGÁDNÍKY
ZDARMA
 
Nabídka již není aktivní.

 

Další nabídky z okresu Klatovy >>

 

 

Nabídka z portálu www.fajn-brigady.cz

<< Zpět

Hotelová hospodyně do rodinného hotelu na Šumavě s možností bydlení

více o nabídce >>

Do krásného malého rodinného boutique hotelu na Šumavě hledáme šikovnou hospodyni. Chtěli bychom nabídnout práci někomu, s kým si budeme rozumět nejen profesně, ale i lidsky. Možná narazíme na někoho, kdo rád pracuje manuálně, ale zároveň je ochoten o práci i přemýšlet a sám si ji co nejlépe zorganizovat. Možná se nám podaří oslovit někdo, kdo už nechce žít ve městě, a chtěl by se přestěhovat do krásné šumavské přírody, nebojí se toho kroku, ale zatím se nenašla ta vhodná příležitost. Náš podnik jsme vybudovali od nuly, fungujeme už 7. rok a chceme v naší hezké práci i nadále pokračovat. Máme milé a příjemné hosty, kteří umí ocenit, že děláme svoji práci s láskou a nadšením, a že se o ně osobně staráme. Naše nabídka spolupráce je tedy dlouhodobá. Potřebujeme k nám to malého týmu někoho pečlivého, pracovitého, a se smyslem pro detail, výhodou mu pak bude láska k dobrému jídlu a smysl pro humor. Velmi uvítáme vlastní iniciativu i nápady.
Vaše náplň práce bude především úklid pokojů, apartmá a souvisejících prostor hotelu tak, aby se hosté cítili dobře. Dále budete o víkendech připravovat snídaně pro hosty, včetně výborné kávy. Vše vám ukážeme a naučíme vás to. Pokud budete mít blízko ke gastronomii, můžete nakouknout i do naší vyhlášené kuchyně. To vše v rozsahu 40 hodin týdně, tedy standardní úvazek.
Hosty v hotelu máme především od pátku do neděle, proto je pro nás důležité, aby naše hospodyně byla ochotná pracovat o víkendech a svátcích. V neděli končíme v 15 hodin a víkend máme v pondělí a úterý...
Za dobrou práci umíme velmi dobře odměnit. Nabízíme také k pronájmu hezký byt jen pár kroků od hotelu, tedy vašeho pracoviště.
Pokud je zde někdo, koho naše nabídka vážně zaujala, a nechce nás jen okrádat o náš vzácný čas, určitě nám zavolejte nebo napište. Těšíme se na osobní setkání!

Pracovitost, pečlivost, dobrou komunikaci, chuť učit se novým věcem, seriozní přístup, zodovědnost, vzdělání ukončené maturitou výhodou.

Perspektivní zaměstnání v prosperující rodinné firmě, hezké pracovní prostředí, flexibilitu, osobní rozvoj, vstřícný přístup, možnost pronájmu bytu v místě.


Mzda:Dle domluvy
Počet míst:1
Úvazek:Plný
Vhodné i pro:Absolventi
vzdělání:Vyučen

Lokalita:Sušice
ID inzerátu: 3482821     Vloženo: 18.10.2019
a link
Provozovatel portálu
RYXOO UNIVERSAL s.r.o.
Janová 216
755 01
© Copyright 2024
Fajn-brigady.cz - denně aktuální
nabídka brigád z celé ČR i zahraničí