Fajn Brigády

„Od 1. brigády k práci snů"

HLEDÁM
BRIGÁDNÍKY
ZDARMA
 
Nabídka již není aktivní.

 

Další nabídky z okresu Sokolov >>

 

 

Nabídka z portálu www.fajn-brigady.cz

<< Zpět

Baví Vás mobilní telefony a komunikace s lidmi?

více o nabídce >>

Jsme jedničkou na trhu v oblasti telekomunikací. Každý den udržujeme miliony lidí online, pomáháme zákazníkům být si blíž nehledě na vzdálenost mezi nimi. Zprostředkováváme lidem zábavu doma i na cestách. Bez telekomunikací už se svět neobejde. Jsme pyšní, že má naše práce smysl. Pokud máte rád/a tuto oblast a chcete se v ní realizovat, máme pro Vás pozici: Konzultant/ka prodejny T-MOBILE Sokolov Rád/ráda sledujete nové technologie? Chcete se posouvat vpřed? Dokážete rychle zjistit, co je pro druhého důležité? Umíte nacházet řešení rychle a efektivně? Rád/a se setkáváte s lidmi? Pokud ano, těšíme se na Vás. Výsledkem Vaší práce bude prodaná služba, telefon, příslušenství, atd. Zároveň plnění měsíčního cíle. Klíčový bod je spokojený zákazník, který se rád vrací.

Denně budete: Osobně komunikovat s novými a stávajícími zákazníky na prodejně. Zjišťovat jejich potřeby a nacházet to nejlepší řešení. Obstarávat jednoduchou administrativu spojenou s prodejem. Co budete potřebovat: Znalosti na úrovni středoškolského vzdělání nebo vyučení s maturitou. ČJ - rodilý mluvčí.

Proč se k nám přidat: Všechno Vás naučíme. Jsme stabilní firma na trhu. Užijte si každodenní kontakt s lidmi v kombinaci s prací s novými technologiemi. Každý den i zákazník je jiný, nejde o stereotypní práci. Využijete své nadání pro jednání s lidmi. Budete pracovat v moderním oboru s velkou perspektivou a okamžitým přístupem k novinkám. Můžete dělat nabídku zákazníkovi přímo na míru. Zákazníci se k nám vrací, stanete se pro ně odborníkem a oporou. Naši vstřícní kolegové se vším poradí. Očekávejte férové jednání. Volání už Vás nebude stát ani korunu. Všechny T-Mobile služby si užijete za pár kaček. Přispějeme Vám do Kafeterie (Benefity) a i Vás třeba pošleme na luxusní dovolenou. Pracovní den strávíte v moderním prostředí. Motivační ohodnocení + motivační soutěže každý měsíc. Zajímavá pracovní doba. Chcete naplno využít své schopnosti a ukázat co ve Vás je? Pokud ano, čekáme na Váš životopis na kontaktním e-mailu, odpovídáme všem!


Nástup:01.10.2022 -
Mzda:23 000 - 46 000 Kč/měs.
Počet míst:1
Úvazek:Plný
vzdělání:Středoškolské

Lokalita:Sokolov
ID inzerátu: 4227148     Vloženo: 23.09.2022
a link
Provozovatel portálu
RYXOO UNIVERSAL s.r.o.
Janová 216
755 01
© Copyright 2024
Fajn-brigady.cz - denně aktuální
nabídka brigád z celé ČR i zahraničí