Fajn Brigády

„Od 1. brigády k práci snů"

HLEDÁM
BRIGÁDNÍKY
ZDARMA
 
Nabídka již není aktivní.

 

Další nabídky z okresu Brno - venkov >>

 

 

Nabídka z portálu www.fajn-brigady.cz

<< Zpět

Chůva v dětské skupině

více o nabídce >>

Do našeho nově vznikajícího týmu ve Šlapanicích, hledáme chůvy/vychovatelky/učitelky, které mají rádi práci s dětmi, jsou usměvavé a pozitivně naladěné. Co převážně budete dělat? - Ve dvou pečovat o cca 12 člennou skupinku dětí ve věku 1,5 – 6 let, - zajišťovat jejich výchovu a péči (základní návyky, pomoc s jídlem, oblékáním apod.), - plnit vzdělávací plán - každý měsíc máme konkrétní téma, společně naplánujeme aktivity a rozdělíme si mezi sebou úkoly pro jejich přípravu (výtvarná a pohybová činnost), - chodit s dětmi na procházky nebo na zahradu, - připravovat svačinky, pití a dovezený oběd, - aktivně komunikovat s rodiči.

Chtěly bychom, aby naše kolegyně - byly proaktivní a s úsměvem na rtech, - rády si hrály a tvořily s dětmi a společný čas tak s nimi trávily aktivně, - souzněly s respektujícím přístupem k dětem, - byly kreativní, hravé a rády přicházely s novými podněty a nápady, - ideálně měly vzdělání v oboru učitelství (pro MŠ nebo 1. stupeň) nebo zdravotní vzdělání nebo vzdělání pracovníka v sociálních službách případně rekvalifikaci jako chůva (mnohem důležitější než vzdělání je pro nás osobnost a vztah k dětem), - byly trestně bezúhonné.

- nástup od 1. 1. 2020, - nabízíme dlouhodobou spolupráci na HPP, - plný pracovní úvazek, - máme nerovnoměrně rozvrženou pracovní dobu tak, abychom pokryly chod skupiny (6.30 – 17 hodin), - nástupní plat dle vzdělání a zkušeností, Pokud jste už teď nadšení, pošlete nám svůj životopis, motivační dopis a souhlas se zpracováním osobních údajů.


Nástup:01.01.2020 -
Mzda:18 000 - 20 000 Kč/měs.
Počet míst:2
Úvazek:Plný
Vhodné i pro:Absolventi, MD
vzdělání:Středoškolské

Lokalita:Šlapanice
ID inzerátu: 3530621     Vloženo: 04.12.2019
a link
Provozovatel portálu
RYXOO UNIVERSAL s.r.o.
Janová 216
755 01
© Copyright 2024
Fajn-brigady.cz - denně aktuální
nabídka brigád z celé ČR i zahraničí