Fajn Brigády

„Od 1. brigády k práci snů"

HLEDÁM
BRIGÁDNÍKY
ZDARMA

Nabídka z portálu www.fajn-brigady.cz

<< Zpět

Vývojový pracovník textilní výroby

ODPOVĚDĚT >>
Máš velkou šanci
Odpověz mezi prvními

Výroba, vývoj a prodej outdoorového vybavení pro lezce a osobních ochranných prostředků pro práci ve výškách. Na pozici Vás čeká - práce ve vývojovém oddělení , projekty nových produktů textilní výroby (sedáky, smyčky, jistící vybavení apod.)

Náplní Vaší práce bude zejména vývoj a inovace výrobků textilní výroby, zpracování technické dokumentace nových a inovovaných výrobků,stanovování požadavku na materiály (karty materiálu), návrhy a stanovení technologických postupů, spolupráce s výrobním oddělením při zavádění do výroby, účast na veletrzích, sympoziích a odborných školeních, zpracování plánu ročních projektů vývojového oddělení, podíl na tvorbě strategie firmy.Testování a validace nových výrobků.

Předpoklady: VŠ vzdělání , příp. SŠ vzdělání s praxí ( vhodné i pro absolventy VŠ)
plynulou znalost AJ, znalost dalších jazyků výhodou , schopnost být efektivní, organizovaný a orientovaný na plnění úkolů. Pozitivní přístup k řešení problémů, schopnost zvládat vice úkolů a projektů najednou .řidičské oprávnění skupiny B, aktivní řidič . Ochota cestovat, občas pracovat o víkendech,učit se a rozvíjet se v rámci týmu. Řidičský průkaz skupiny B, aktivní řidič

Odpovídající ohodnocení, možnost profesního růstu, prostředí dynamicky se rozvíjející firmy. Příjemný pracovní kolektiv v nekorporátním prostředí a zázemí úspěšné české firmy. Flexibilní pracovní doba, možnost občasné práce na home office. Příspěvek na stravu, masáže , po roce - možný příspěvek na penzijní připojištění, slevy na nákup výrobků v naší podnikové prodejně , 5 týdnů dovolené, oblíbené firemní akce, firemní bouldrová stěna. Možnost dalšího osobního a profesního růstu (školení, kurzy).

kontakt: e-mailem, telefonicky pondělí a středa


pracoviště:Poniklá, Poniklá
Nástup:01.06.2024 -
Mzda:40 000 - 50 000 Kč/měs.
Počet míst:1
Úvazek:Plný
vzdělání:Středoškolské

Firma:SINGING ROCK s.r.o. (Úřad práce)
Lokalita:Semily
ID inzerátu: 4603109     Vloženo: 23.05.2024
ODPOVĚDĚT >>
Máš velkou šanci
Odpověz mezi prvními

Provozovatel portálu
RYXOO UNIVERSAL s.r.o.
Janová 216
755 01
© Copyright 2024
Fajn-brigady.cz - denně aktuální
nabídka brigád z celé ČR i zahraničí