Fajn Brigády

„Od 1. brigády k práci snů"

HLEDÁM
BRIGÁDNÍKY
ZDARMA
 
Nabídka již není aktivní.

 

Další nabídky z okresu Praha-východ >>

 

 

Nabídka z portálu www.fajn-brigady.cz

<< Zpět

Vedoucí směny Bageterie 30 500,- až 39 500,- + benefity

více o nabídce >>

Do moderních restaurací Bageterie Boulevard v Praze hledáme spolehlivého a pracovitého kolegu/kolegyni na stálou spolupráci (HPP ) na pozici Vedoucí směny. Místo pracoviště Říčany. Pohovory budou probíhat na Praze 10 Horní Měcholupy Na začátku Zaučení u nás probíhá od začátku a postupně. I zkušený člověk si prochází naším ,,adaptačním kolečkem“. Začíná se na kuchyni, pokračuje na servise. Následně projdete komplexní tréninkový program provozu restaurace směřující k pozici vedoucího směny Po zaškolení Povedete směny v restauraci, jejichž součástí budete Budete zajišťovat provozní věci v rámci směn Jak se u nás pracuje? Na směnný provoz - ranní a odpolední Pět dní v týdnu 2 x v měsíci o víkendu

Zdravý selský rozum a samostatnost. Pozitivní, usměvavý a komunikativní přístup. Týmového ducha, protože budete trávit čas se svými kolegy na provoze. Organizační schopnosti. Být odolní proti stresu. Zkušenosti z podobného provozu s vedením směn vítáme. Podmínkou je znalost českého jazyka slovem i písmem na pokročilé komunikativní úrovni.

Stabilní práci, dobrý kolektiv, slušné jednání Postupné zvyšování platu v průběhu zaškolování Jídlo máte u nás v rámci směny zdarma Vánoční příspěvek Příspěvek na dovolenou Odměna, když máte narozeniny (aby bylo na oslavu) Čtvrtletní bonus Benefit/Multisport kartu Příplatky za přesčasy 25%, za svátek 100% a víkend 10% Příspěvek na údržbu pracovního oděvu Smlouvu na dobu neurčitou Staňte se součástí našeho týmu. Zašlete Váš strukturovaný životopis s uvedením Vašich zkušeností. Nástup možný ihned nebo dle domluvy. Pokud nemáte tolik zkušeností, pracujete v podobném provozu, chtěli byste se posunout dál na vedoucí pozici a jste připraveni se vše naučit, ozvěte se nám také. Těšíme se na Vaši odpověď.


Mzda:30 500 - 39 500 Kč/měs.
Počet míst:2
Úvazek:Plný
vzdělání:Základní

Lokalita:Říčany
ID inzerátu: 4564953     Vloženo: 15.03.2024
a link
Provozovatel portálu
RYXOO UNIVERSAL s.r.o.
Janová 216
755 01
© Copyright 2024
Fajn-brigady.cz - denně aktuální
nabídka brigád z celé ČR i zahraničí