Fajn Brigády

„Od 1. brigády k práci snů"

HLEDÁM
BRIGÁDNÍKY
ZDARMA
 
Nabídka již není aktivní.

 

Další nabídky z okresu Prostějov >>

 

 

Nabídka z portálu www.fajn-brigady.cz

<< Zpět

Pracovník příjmu zboží HM TESCO Prostějov

více o nabídce >>

Pro náš Hypermarket přijmeme kolegu pro příjem zboží, náplní práce je fyzické vyskladňování z kamionu a jednoduché skladové práce, zkušenost s vysokozdvižným vozíkem vítána, ale není podmínkou *zajišťovat, aby dodané zásoby od přímých dodavatelů byly na základě dokumentace přesně zkontrolovány * při příjmu zboží z distribučního centra dodržovat pravidla příjmu zboží * fyzicky přijímat zboží nebo vracet zboží dodavateli * evidovat přijaté zboží a zboží určeného k vrácení * kontrolovat záruční lhůty na zboží * vykonávat činnosti související s inventarizací zboží a přestavbami obchodní jednotky * práce s vysokozdvižným vozíkem (předešlá zkušenost je pro nás výhodou) * pracovní doba na směny (ranní směna od 4:00)

* jste alespoň vyučen/a? * jste odolný/á, samostatný/á? * umíte si zorganizovat svůj čas a úkoly? * rád/a spolupracujete s ostatními a dokážete vyjít kolegům vstříc?

* umožňujeme časovou flexibilitu * získáte slevu 10 % na každý nákup v síti Tesco (po 3 měsících) * využijte až 6 dní rekondičního volna na základě počtu odpracovaných let * využijte 1 den placeného volna navíc na doprovod dítěte na dětský tábor, ozdravný pobyt nebo na 1. den v první třídě ZŠ * pořádáme sportovní a společenské akce * odměňujeme loajalitu našich kolegů a nabízíme i další výhody a benefity


Mzda:19 500 - 21 100 Kč/měs.
Počet míst:2
Úvazek:Plný, Zkrácený
Vhodné i pro:Absolventi, Důchodce
vzdělání:Vyučen

Lokalita:Prostějov
ID inzerátu: 3381139     Vloženo: 18.07.2019
a link
Provozovatel portálu
RYXOO UNIVERSAL s.r.o.
Janová 216
755 01
© Copyright 2024
Fajn-brigady.cz - denně aktuální
nabídka brigád z celé ČR i zahraničí