Fajn Brigády

„Od 1. brigády k práci snů"

HLEDÁM
BRIGÁDNÍKY
ZDARMA

Nabídka z portálu www.fajn-brigady.cz

<< Zpět

Lékař

ODPOVĚDĚT >>
Máš velkou šanci
Odpověz mezi prvními

Místo výkonu práce: Proseč u Skutče
Přemýšlíte o dráze praktického lékaře nebo se tomuto skvělému oboru již věnujete a chcete své síly spojit v jednom super kolektivu?
Hledáme nejen atestované lékaře, ale i nadšené kolegy, kteří se v této specializaci teprve připravují nebo o ní uvažují. S lékaři vytváříme plán na míru. Umíme pracovat, léčit, díky akreditacím vzdělávat, podpořit se, a společně budovat, co má smysl. K podmínkám spolupráce přistupujeme individuálně.
Jedná se o práci v rodinné ordinaci praktického lékaře v přátelském kolektivu. Nejsme řetězec ani velký korporát, proto Vám vždy můžeme nabídnout individuálně nastavené podmínky k Vaší spokojenosti. Jako akreditované zařízení máme možnost poskytnout prostor pro specializační přípravu.
Nejdůležitější je pro nás osobní kontakt, zájem o kvalitní moderní přístup k medicíně a potřebám pacientů. Nabízíme nadstandardní platové podmínky, příjemný a profesionální kolektiv, zázemí rodinné společnosti, ochotu přizpůsobit se Vašim představám, možnost vlastní realizace, podporu dalšího vzdělávání, stálou pracovní dobu 30-40 hodin týdně bez služeb. Je možná též práce na flexibilní, zkrácený úvazek dle Vaší potřeby.
ZAMĚSTNANECKÉ VÝHODY: Nadstandardní platové ohodnocení, podpora dalšího vzdělávání, seberealizace, profesionální kolektiv, přizpůsobení se individuálním požadavkům.

Těšíme se na Váš kontakt, s pozdravem MUDr. Jan Pavel Novák, ,


pracoviště:Proseč, Proseč
Nástup:01.02.2024 -
Mzda:60 000 - 120 000 Kč/měs.
Počet míst:1
Úvazek:Plný
vzdělání:Vysokoškolské

Firma:Bačkovský spol. s r.o. (Úřad práce)
Lokalita:Proseč
ID inzerátu: 4389846     Vloženo: 04.05.2023
ODPOVĚDĚT >>
Máš velkou šanci
Odpověz mezi prvními

a link
Provozovatel portálu
RYXOO UNIVERSAL s.r.o.
Janová 216
755 01
© Copyright 2024
Fajn-brigady.cz - denně aktuální
nabídka brigád z celé ČR i zahraničí