Fajn Brigády

„Od 1. brigády k práci snů"

HLEDÁM
BRIGÁDNÍKY
ZDARMA
 
Nabídka již není aktivní.

 

Další nabídky z okresu Příbram >>

 

 

Nabídka z portálu www.fajn-brigady.cz

<< Zpět

Pracovnice zákaznické péče

více o nabídce >>

Pojďte s námi měnit představy o zákaznickém servisu: Hledáme nové srdcaře s chutí pomáhat zákazníkům a zlepšovat se s každým telefonátem. To nejdůležitější Vás naučíme: představíme Vám naše zákazníky i jejich potřeby a seznámíme Vás s naším programem i květinami. Co přesně bude Vaší náplní? Zákazníci se na nás velmi rádi obracejí a vkládají do naší zákaznické podpory velkou důvěru. A tak si občas tak trochu zahrajete na floristu (budete pomáhat s výběrem a mixováním), psychologa (tak jako všude jsou zákazníci občas netrpěliví nebo rozmrzelí) nebo spisovatele (to když budete se zákazníky vymýšlet vzkazy ke květinám). Je to ale i trochu úředničina. Vytváření a úprava objednávek je nedílnou součástí této práce. Stejně tak jako denní komunikace na sociálních sítích.

Co Vás naučit nemůžeme a s čím od začátku počítáme? S empatií, srdečností a organizačními schopnostmi. Na začátku totiž nedostanete scénář s naučenými větami, zato ale dostanete prostor projevit svou osobnost a přirozenost. Zároveň budete svědky silných lidských příběhů, které chytnou za srdce. Dokonale osvojený český jazyk jak písemně tak ústně je nutností. Denně budete komunikovat se zákazníky na telefonu, přes Facebook a email, tzn. svým ústním i písemným projevem budete formovat tvář značky. Komunikativní znalost angličtiny je výhodou. A na závěr, je potřeba znát prostředí Facebooku a ovládat počítač hravě a bez váhání.

Určitě Vás také zajímá pracovní doba, místo výkonu a benefity. Naše zákaznická podpora funguje denně od 7 do 21 hodin a s kolegyněmi se budete střídat na směnném provozu. V období svátků je někdy potřeba, abychom fungovali všichni, nehledě na datum v kalendáři. Jednou za 8 týdnů pečujete o zákazníky o víkendu. Všechno se to odehrává v Příbrami. Na novou kolegyni, kterou bychom rádi přivítali během dubna, čeká rodinná atmosféra, milé zázemí. Mzda je 23.000 Kč (čistého). Možnost prémií za skvěle odvedenou práci a také příspěvek na dopravné (nad 20 km). Budeme Vás školit v oblasti květin i nových trendech customer care. Dostanete slevu na květiny, takže budete moci dělat radost lidem, které máte rádi. Nástup? Duben 2024 Těšíme se na Vás. Srdečně rádi odpovíme všem.


Mzda:25 000 - 28 000 Kč/měs.
Počet míst:1
Úvazek:Plný
Vhodné i pro:Absolventi, OSVČ
vzdělání:Středoškolské

Lokalita:Příbram
ID inzerátu: 4570559     Vloženo: 27.03.2024
a link
Provozovatel portálu
RYXOO UNIVERSAL s.r.o.
Janová 216
755 01
© Copyright 2024
Fajn-brigady.cz - denně aktuální
nabídka brigád z celé ČR i zahraničí