Fajn Brigády

„Od 1. brigády k práci snů"

HLEDÁM
BRIGÁDNÍKY
ZDARMA
 
Nabídka již není aktivní.

 

Další nabídky z okresu Praha >>

 

 

Nabídka z portálu www.fajn-brigady.cz

<< Zpět

Asistent/ka prodeje, PetCenter - Praha Eden

více o nabídce >>

Jsi vášnivý milovník zvířat a hledáš novou pracovní výzvu? Připoj se k nám a začni trávit svůj pracovní čas s lidmi, kteří sdílí tvůj zájem o zvířata, a měj po ruce své nové zvířecí kamarády! Náplň tvé práce: Aktivní oslovování a poskytování odborných rad našim zákazníkům. Prodej sortimentu chovatelských potřeb a práce na pokladně. Provozní činnosti na prodejně, s důrazem na udržování čistoty a doplňování zboží. Péče o naši zvířecí komunitu – krmení, udržování pitného režimu a úklid zvířecích obydlí.

Hezký vztah ke zvířatům a zájem o chovatelství. Příjemné a vstřícné vystupování k zákazníkům. Ochotu aktivně oslovovat zákazníky s cílem poradit a prodat. Spolehlivý a zodpovědný přístup k práci. Nadšení pro práci v obchodě a péči o zvířecí přátele (Pozor na alergie a možné fóbie). Flexibilitu pracovat na střídavé 12hodinové směny i o víkendech. Chuť prohlubovat své znalosti a učit se novým věcem.

Provize z prodeje celého sortimentu. Slevy až 50 % na naše produkty. Finančně motivované soutěže mezi prodejnami. Jistotu mzdy 15. den v měsíci. Příspěvek na stravování až 2 000 Kč. Multisport kartu. HappyDays – až 5 dní volna navíc. Certifikované kurzy nezbytné pro práci se zvířaty a prodej léčiv (VVLP). Maximální podporu od tvého nadřízeného a dalších týmů, nejen v době adaptace. Možnost kariérního růstu. Neváhej a přidej se k nám! Těšíme se na Tebe!


Mzda:Dle domluvy
Počet míst:1
Úvazek:Plný
vzdělání:Základní

Lokalita:Praha
ID inzerátu: 4571939     Vloženo: 28.03.2024
a link
Provozovatel portálu
RYXOO UNIVERSAL s.r.o.
Janová 216
755 01
© Copyright 2024
Fajn-brigady.cz - denně aktuální
nabídka brigád z celé ČR i zahraničí