Fajn Brigády

„Od 1. brigády k práci snů"

HLEDÁM
BRIGÁDNÍKY
ZDARMA
 
Nabídka již není aktivní.

 

Další nabídky z okresu Praha >>

 

 

Nabídka z portálu www.fajn-brigady.cz

<< Zpět

Chůva/pečující osoba/učitelka v jeslích a školce

více o nabídce >>

Do zavedené dětské skupiny v Podolí i na Smíchově hledáme kolegy/ně na pozici pečující osoba/chůva. Pečující osoba je odpovědná za kompletní péči o děti, podporuje je při osvojování hygienických a kulturních návyků, spolupodílí se na tvorbě programu tvůrčích a rozvojových činností. Pracuje samostatně i v týmu v péči o malé hrdiny ve věku 1-4 roky. Jedna chůva pečuje max. o 6 dětí. Hledáme pečující osoby na DLOUHODOBOU SPOLUPRÁCI, pro které je práce s dětmi radostí! Nástup možný IHNED i od léta 2024.

Nadšení pro práci s dětmi Splnit požadované vzdělání - pedagogické, zdravotní, sociální nebo profesní zkoušku chůvy v dětské skupině Respektující přístup a komunikaci Odpovědnost, trpělivost, pečlivost Zájem o další rozvíjení se v oboru Perfektní znalost češtiny nebo angličtiny podmínkou Proaktivní přístup k přípravě aktivit s dětmi Výhodou ale ne podmínkou jsou zkušenosti s montessori pedagogikou

Stabilní zázemí organizace s mnohaletou zkušeností Přátelský tým stejně nadšených kolegů, báječný kolektiv dětí i spolupracujících rodičů Stravování zdarma Osobní ohodnocení v případě proaktivního přístupu Hrazené další vzdělávání v oboru Nástup možný ihned nebo po domluvě Otvírací doba je 8-17h, střídání v 8h směnách nebo kratší úvazek po domluvě.


Mzda:28 000 - 34 000 Kč/měs.
Počet míst:2
Úvazek:Plný
Vhodné i pro:Absolventi
vzdělání:Středoškolské

Lokalita:Praha
ID inzerátu: 4571778     Vloženo: 28.03.2024
a link
Provozovatel portálu
RYXOO UNIVERSAL s.r.o.
Janová 216
755 01
© Copyright 2024
Fajn-brigady.cz - denně aktuální
nabídka brigád z celé ČR i zahraničí