Fajn Brigády

„Od 1. brigády k práci snů"

HLEDÁM
BRIGÁDNÍKY
ZDARMA
 
Nabídka již není aktivní.

 

Další nabídky z okresu Praha >>

 

 

Nabídka z portálu www.fajn-brigady.cz

<< Zpět

KFC Prague Gate (Pod Chodovem) nabízí flexibilní práci

více o nabídce >>

Hledáš novou příležitost, stabilitu zaměstnání a jistotu pravidelné mzdy? Chceš se stát členem KFC týmu? Hledáme nové zaměstnance na plný i částečný úvazek pro ranní i odpolední směny. První den v práci začne s instruktorem. Seznámí tě s našimi pravidly, a hlavně s novými kolegy. U pokladny budeš pomáhat s obsluhou hostů či s kompletací objednávek. Také můžeš zajistit přípravu sendvičů, a pokud si troufneš, pomůžeš v kuchyni s čerstvým masem. Tak neváhej a napiš nám!

Dokončené základní vzdělání. Spolehlivost a pozitivní energii! Měl/a bys mít chuť učit se novým věcem. Časovou flexibilitu - směny plánujeme i o víkendech.

Práci v přátelském kolektivu Možnost plánování směn Garantované datum výplaty k 9. v měsíci Zvýhodněné stravování Sleva do našich ostatních restaurací a kaváren (Starbucks, KFC, Burger King, Pizza Hut) Slevy u našich partnerů (CK Alexandria, Alza, Datart, ...) Výborná dopravní dostupnost Možnost kariérního růstu (vedoucí pozice, vedoucí směny, vedoucí restaurace) Spropitné Placené zaškolení Odměna za doporučení kamaráda až 5000 Kč Příplatky za víkend a noční hodiny 10%, příplatky za svátky 100% 5 bonusových dní volna k řádné dovolené Bonus až 1500 Kč podle úvazku


Mzda:25 500 - 29 000 Kč/měs.
Počet míst:4
Úvazek:Plný, Zkrácený
Vhodné i pro:MD, Absolventi
vzdělání:Základní

Lokalita:Praha
ID inzerátu: 4570515     Vloženo: 26.03.2024
a link
Provozovatel portálu
RYXOO UNIVERSAL s.r.o.
Janová 216
755 01
© Copyright 2024
Fajn-brigady.cz - denně aktuální
nabídka brigád z celé ČR i zahraničí