Fajn Brigády

„Od 1. brigády k práci snů"

HLEDÁM
BRIGÁDNÍKY
ZDARMA
 
Nabídka již není aktivní.

 

Další nabídky z okresu Praha >>

 

 

Nabídka z portálu www.fajn-brigady.cz

<< Zpět

Doručovatel tiskovin - Praha 7, Praha 9 - s vlastním autem

více o nabídce >>

V Teamiu si zakládáme na férovém přístupu a dáváme šanci lidem se zdravotním znevýhodněním. Stále se rozvíjíme a rosteme. Je pro nás důležité, aby se u nás naši zaměstnanci cítili dobře a snažíme se pro ně najít takové uplatnění, které jim bude po všech stránkách vyhovovat. Do našich řad nyní hledáme kolegu či kolegyni, který bude vlastním autem doručovat noviny a časopisy v okolí svého bydliště. Jaká práce vás čeká? - roznos novin a časopisů probíhá v ranních hodinách na Praze 7 nebo Praze 9 v okolí vašeho bydliště - na nejbližším odběrném místě si tiskoviny vyzvednete a doručíte do příslušných schránek - pracovat budete od pondělí do soboty přibližně 1 až 3 hodiny denně, nejpozději do 7:30 hodin a budete mít celý den před sebou - doručovat budete vlastním autem a proplatíme vám cestovní náhrady v plné výši (cca 7 Kč/km)

Hledáme vás, protože: - jste spolehliví, důslední a máte základní orientační smysl - máte platný řidičský průkaz skupiny B a vlastní automobil - nevadí vám ranní vstávání a nemáte pohybový hendikep (časté nastupování a vystupování z auta)

Nabízíme: - úvazek 10 až 40 hodin týdně na hlavní pracovní poměr (HPP) - je možné kombinovat rozvoz tiskovin tak, abychom úvazek přizpůsobili na míru vašim možnostem - mzda cca 140 Kč/hod, při vyšším úvazku stravné 90 Kč/den - proplacení cestovních náhrad - potřebné zaučení - nastoupit můžete ihned Tato pozice je vyhrazena pouze pro osoby v invalidním důchodu.


Mzda:140 Kč/hod.
Počet míst:4
Úvazek:Plný, Zkrácený
Vhodné i pro:OZP
vzdělání:Základní

Lokalita:Praha
ID inzerátu: 4570227     Vloženo: 26.03.2024
a link
Provozovatel portálu
RYXOO UNIVERSAL s.r.o.
Janová 216
755 01
© Copyright 2024
Fajn-brigady.cz - denně aktuální
nabídka brigád z celé ČR i zahraničí