Fajn Brigády

„Od 1. brigády k práci snů"

HLEDÁM
BRIGÁDNÍKY
ZDARMA
 
Nabídka již není aktivní.

 

Další nabídky z okresu Praha >>

 

 

Nabídka z portálu www.fajn-brigady.cz

<< Zpět

Pedikér/ka - zkrácený úvazek, vyhrazeno pro invalidní důchodce

více o nabídce >>

Deklarace odpovědného podnikání je iniciativou sociálních podniků a zaměstnavatelů hlásících se k odpovědnému podnikání, kteří se přihlásili ke společným cílům a hodnotám udržitelného zaměstnávání zdravotně a sociálně znevýhodněných kolegů. Členem deklarace odpovědného podnikání je i sociální podnik „Teamium“, do jehož řad nyní hledáme kolegu či kolegyni pedikéra/ku z řad OZP. V Teamiu si zakládáme na férovém přístupu a dáváme šanci lidem se zdravotním znevýhodněním. Stále se rozvíjíme a rosteme. Je pro nás důležité, aby se u nás naši zaměstnanci cítili dobře a snažíme se pro ně najít takové uplatnění, které jim bude po všech stránkách vyhovovat.

Co vás čeká? - budete provádět pedikúru našim zákazníkům přímo v jejich bydlišti v Praze - našimi zákazníky jsou především senioři - doprava na místo pomocí firemního auta nebo prostřednictvím MHD Jste vhodným uchazečem pokud: - máte potřebnou kvalifikaci v oboru - dokážete kvalitně ošetřit nehty, kůži a chodidla - máte příjemné vystupování a rádi si s klienty popovídáte - je vám vlastní pečlivost, zodpovědnost, spolehlivost a dochvilnost - máte rádi dynamickou prá

Co u nás najdete? - zajistíme vám potřebné vybavení - pracovní doba dle vašich potřeb - čeká vás neformální, přátelské prostředí a rodinná atmosféra - táhneme za jeden provaz - stabilní práci na HPP - plat ve výši 150 Kč/hodinu - stravné v hodnotě 90 Kč za směnu - zaměstnanci mají možnost zdarma využít právní a sociální poradenství a mohou využít podporu psychosociálního pracovníka - možnost využít bezúročné zaměstnanecké půjčky - v případě cestování pomocí MHD příspěvek na dopravu Tato pozice je vyhrazena pro osoby v invalidním důchodu.


Mzda:150 Kč/hod.
Počet míst:2
Úvazek:Zkrácený
Vhodné i pro:OZP
vzdělání:Vyučen

Lokalita:Praha
ID inzerátu: 4570225     Vloženo: 26.03.2024
a link
Provozovatel portálu
RYXOO UNIVERSAL s.r.o.
Janová 216
755 01
© Copyright 2024
Fajn-brigady.cz - denně aktuální
nabídka brigád z celé ČR i zahraničí