Fajn Brigády

„Od 1. brigády k práci snů"

HLEDÁM
BRIGÁDNÍKY
ZDARMA
 
Nabídka již není aktivní.

 

Další nabídky z okresu Praha >>

 

 

Nabídka z portálu www.fajn-brigady.cz

<< Zpět

Prodejce v elektru - DATART (Anděl)

více o nabídce >>

Co tě u nás čeká a nemine? PRODEJ – bez toho to zkrátka nejde. VSTŘÍCNOST – naším cílem je, aby zákazník spokojeně nejen odcházel, ale aby se k nám i rád vracel. DOHLED – součástí naší práce je také péče o vystavené zboží, kontrola cenovek a popisků, udržování čistoty celé prodejny.

Bez čeho se to neobejde? Ukončené SŠ vzdělání s maturitou. Prodejní duch a zájem o novinky v oblasti elektra a nových technologiích. Chuť se neustále vzdělávat a pracovat na svých dovednostech. Nenecháme tě v tom! Všechno, co u nás budeš potřebovat, tě naučíme a díky našim trenérům tě pečlivě proškolíme.

Pojď pracovat pro jedničku na trhu s elektrem! Za to všechno si odneseš výplatu 35 – 45 000 Kč, jejíž výši můžeš sám/a ovlivnit. Po zkušební době se můžeš těšit na příspěvek na volnočasové aktivity a zdraví v hodnotě až 1 820 Kč za měsíc. Najdeš u nás výborný kolektiv a práci, která tě bude bavit. Získáš splátkový certifikát EFPA, který hradíme my. Máme také skvělý program zaměstnaneckých benefitů a výhod, takže se můžeš těšit například na stravenky v hodnotě 211 Kč, neomezené volání a 14 GB dat zdarma, výhodné volání i pro rodinu, výhodnější nákupy na našich e-shopech až o 40 % nebo příspěvek na penzijní/životní pojištění.


Mzda:35 000 - 45 000 Kč/měs.
Počet míst:2
Úvazek:Plný
Vhodné i pro:Absolventi
vzdělání:Středoškolské

Lokalita:Praha
ID inzerátu: 4570046     Vloženo: 25.03.2024
a link
Provozovatel portálu
RYXOO UNIVERSAL s.r.o.
Janová 216
755 01
© Copyright 2024
Fajn-brigady.cz - denně aktuální
nabídka brigád z celé ČR i zahraničí