Fajn Brigády

„Od 1. brigády k práci snů"

HLEDÁM
BRIGÁDNÍKY
ZDARMA
 
Nabídka již není aktivní.

 

Další nabídky z okresu Praha >>

 

 

Nabídka z portálu www.fajn-brigady.cz

<< Zpět

Náborář junior - start Tvé kariéry v HR - Praha

více o nabídce >>

Spolupráce při specifikaci obsazení volných pozic ve spolupráci s příslušným nadřízeným. Aktivní účast na tvorbě inzerčních materiálů pro webové platformy a sociální sítě. Řízení procesu doručování odpovědí od zájemců a zajištění komunikace s uchazeči. Provádění předběžného výběru kandidátů a organizace pohovorů. Podpora při přípravě nástupu vybraných kandidátů, včetně administrativy související s uzavíráním smluv. Aktivní zapojení do procesu uvádění nových zaměstnanců do provozu a jejich adaptace na pracovní prostředí.

Schopnost rychle se začlenit do nového pracovního prostředí. Znalost práce s počítačem a obecného softwaru. Komunikativní a přátelská osobnost s důrazem na péči o detaily. Ochota se neustále učit novým věcem a aktivně se podílet na vlastním rozvoji. Čistý trestní rejstřík Řidičský průkaz sk."B"

Stabilní zaměstnání v dynamickém prostředí s možností profesního růstu. Odborné školení a podporu při získávání znalostí v oblasti personálního managementu. Konkurenceschopnou mzdu s možností bonusů. Pravidelné příležitosti k osobnímu a profesnímu rozvoji prostřednictvím různých vzdělávacích akcí a workshopů. Příjemné pracovní prostředí v centru Prahy, kde se kolegové nejen pracovně, ale i přátelsky podporují. Možnost pracovního uplatnění jak pro zkušené profesionály, tak pro čerstvé absolventy. Unikátní možnost ubytování v Krkonoších pro zaměstnance a jejich rodiny nebo přátele. Pravidelné týmové akce a nezapomenutelné večírky. Benefit Multisport karta pro podporu vašeho zdraví a pohody.


Mzda:30 000 - 40 000 Kč/měs.
Počet míst:1
Úvazek:Plný
vzdělání:Středoškolské

Lokalita:Praha
ID inzerátu: 4565988     Vloženo: 18.03.2024
a link
Provozovatel portálu
RYXOO UNIVERSAL s.r.o.
Janová 216
755 01
© Copyright 2024
Fajn-brigady.cz - denně aktuální
nabídka brigád z celé ČR i zahraničí