Fajn Brigády

„Od 1. brigády k práci snů"

HLEDÁM
BRIGÁDNÍKY
ZDARMA
 
Nabídka již není aktivní.

 

Další nabídky z okresu Praha >>

 

 

Nabídka z portálu www.fajn-brigady.cz

<< Zpět

SKLADNÍK – VOLNÉ VÍKENDY

více o nabídce >>

Jsme mezinárodní společnost zabývající se autodíly, příslušenstvím a doplňky pro osobní i užitkové vozy. NÁPLŇ PRÁCE ·     Práce se čtecím zařízením.  ·     Příjem, kontrola a naskladnění materiálu. ·     Kontrola záručních lhůt u skladovaného materiálu. ·     Zajištění označení jednotlivých zásilek a jejich úplnost. ·     Expedice zboží. ·     Obsluha skladové techniky.

KOHO HLEDÁME? ·         Jste odpovědný, komunikativní, samostatný a týmový hráč? ·         Zajímá vás práce ve skladu? ·         Jste trestně bezúhonný v oblasti majetkové kriminality? ·         Hledáte jistotu stabilního zaměstnání na smlouvu? ·         Jste ochotný pracovat v třísměnném provozu (6-14 hod, 14-22 hod, 22-6 hod)? ·         Můžeme se na Vás spolehnout a jste poctivý v pracovní docházce? POKUD JSTE ODPOVĚDĚLI MINIMÁLNĚ 4x ANO, JE TO PRÁCE PŘESNĚ PRO VÁS!

·         Plat cca 33.000,- měsíčně. ·         Práci na hlavní pracovní poměr. ·         Nástup ihned. ·         Přátelský a dynamický kolektiv. ·         Stravenkový paušál 55,-Kč. ·         5 týdnů dovolené. ·         Příplatky za noční směny a další zákonné příplatky jsou samozřejmostí. ·         Další příplatky za docházku a zodpovědný přístup 2.000,- měsíčně. ·         Možnost dobrovolných přesčasů s bonusem ve výplatě. ·         Odměna za doporučení nového kolegy 10.000,-Kč. ·         Parkování v areálu zdarma, bus 347, 365, 386, vlak Hostivice. ·         Příspěvky na sport, zábavu a penzijní pojištění. ·         Nelpíme na výkonovce, ale na spolehlivosti.


Mzda:28 500 - 35 000 Kč/měs.
Počet míst:10
Úvazek:Plný
Vhodné i pro:Absolventi, OSVČ, Práce vhodná i pro uprchlíky z Ukrajiny
vzdělání:Základní

Lokalita:Praha
ID inzerátu: 4565844     Vloženo: 17.03.2024
a link
Provozovatel portálu
RYXOO UNIVERSAL s.r.o.
Janová 216
755 01
© Copyright 2024
Fajn-brigady.cz - denně aktuální
nabídka brigád z celé ČR i zahraničí