Fajn Brigády

„Od 1. brigády k práci snů"

HLEDÁM
BRIGÁDNÍKY
ZDARMA
 
Nabídka již není aktivní.

 

Další nabídky z okresu Praha >>

 

 

Nabídka z portálu www.fajn-brigady.cz

<< Zpět

Personalista (M/Ž)

více o nabídce >>

Máš komplexní přehled v oblasti HR? Rád/a si povídáš s lidmi, znáš jejich práci a víš, že ta tvá není jen o sezení za stolem a papírové agendě? Ale když na ni dojde, jsi zdravý perfekcionista.
Jsi týmový hráč, který se umí zapojit, ale na druhou stranu dokážeš samostatně a aktivně navrhovat změny a zlepšení stávajících procesů?

Pokud ses v tomto popisu poznal/a, pak do našeho týmu hledáme právě tebe!

Práce personalisty u nás obnáší poskytování komplexní podpory v oblasti lidských zdrojů, a to konkrétně zpracování personální agendy rychlostí blesku, budeš mít na starosti správu osobních složek zaměstnanců, včetně následné přípravy podkladů pro mzdy, správu dat a aktualizaci interního systému. Spolupráce s manažery je samozřejmostí a v neposlední řadě budeš také hodně komunikovat nejen s uchazeči, stávajícími zaměstnanci, ale také s kolegy z jiných divizí.

Abys tohle vše s přehledem zvládl/a, je NEZBYTNÁ znalost v oblasti náhradního plnění, pracovně právní legislativy a zkušenost s personalistikou na obdobné pozici alespoň tři roky.

Za tyto znalosti ti nabízíme odpovídající finanční ohodnocení, možnost kariérního růstu a práci v centru Prahy se skvělou dostupností – 1 minutu od metra Národní třída. Je zapotřebí se neustále rozvíjet, a proto jsou vzdělávací kurzy samozřejmostí. V rámci benefitů určitě oceníš příspěvek na stravování, Multisport kartu, zvýhodněné volání O2 a další.

Kontakt:
Pokud Vás naše nabídka zaujala, zašlete svůj životopis přes odpovědní formulář, nebo volejte na BEZPLATNOU linku.


Mzda:Dle domluvy
Počet míst:1
Úvazek:Plný
Vhodné i pro:OZP
vzdělání:Vyučen

Lokalita:Praha
ID inzerátu: 3827987     Vloženo: 23.02.2021
a link
Provozovatel portálu
RYXOO UNIVERSAL s.r.o.
Janová 216
755 01
© Copyright 2024
Fajn-brigady.cz - denně aktuální
nabídka brigád z celé ČR i zahraničí