Fajn Brigády

„Od 1. brigády k práci snů"

HLEDÁM
BRIGÁDNÍKY
ZDARMA
 
Nabídka již není aktivní.

 

Další nabídky z okresu Praha >>

 

 

Nabídka z portálu www.fajn-brigady.cz

<< Zpět

Obchodník po telefonu - energetika - FIX 25 tisíc + neomezené provize

více o nabídce >>

Máš zkušenost jen s osobními schůzkami a chceš vyzkoušet něco nového? Nemáš zkušenosti s obchodem, ale máš pro něj cit a rád/a by ses to naučil/a? Prodeji po telefonu už ses věnoval/a a chceš se v něm zdokonalit? Tak či tak pojď zkusit prodej v oblasti energetiky s námi, největším poskytovatele služeb v oblasti komunikace se zákazníky. Dáme ti veškerou podporu, zázemí velké firmy, rozvoj a možnost růstu. A ukážeme ti, že pracovat v call centru je práce, kterou můžeš dělat vážně rád/a :) Startujeme už v březnu! Co tě čeká? * oslovování zákazníků, kteří projevili zájem o úsporu za energie * příprava kalkulací a porovnání jejich možné úspory za energie * samostatné vedení hovorů * emailová komunikace * tvorba smluvní dokumentace Po zaučení dostaneš kontakty na zákazníky, kteří mají o porovnání cen reálný zájem! Žádné přesvědčování :-)

* cit pro obchod a chuť se učit novým věcem * základní znalost PC (word, excel) * výbornou komunikaci v českém jazyce a to v mluvené i psané formě * samostatnost a spolehlivost

* fixní mzda 25 000 + bonusy bez horní hranice - vydělej si, kolik uneseš! * smlouvu na HPP hned ze startu spolupráce * stravenky v hodnotě 100 Kč z nichž ti 75 Kč dáme my! * 25 dní dovolené * Multisport kartu * Shell kartu * firemní tarif * příspěvek na telefon * příspěvek za doporučení kolegy až 12 000 Kč *kolektiv všech věkových kategorií, v přátelském duchu a na tykačku :)


Nástup:15.03.2021 -
Mzda:25 000 - 50 000 Kč/měs.
Počet míst:10
Úvazek:Plný
Vhodné i pro:Absolventi, OSVČ
vzdělání:Vyučen

Lokalita:Praha
ID inzerátu: 3827593     Vloženo: 22.02.2021
a link
Provozovatel portálu
RYXOO UNIVERSAL s.r.o.
Janová 216
755 01
© Copyright 2024
Fajn-brigady.cz - denně aktuální
nabídka brigád z celé ČR i zahraničí