Fajn Brigády

„Od 1. brigády k práci snů"

HLEDÁM
BRIGÁDNÍKY
ZDARMA
 
Nabídka již není aktivní.

 

Další nabídky z okresu Praha >>

 

 

Nabídka z portálu www.fajn-brigady.cz

<< Zpět

Asistent/ka manažera

více o nabídce >>

Přední distributor herních konzolí Nintendo CONQUEST ENTERTAINMENT hledá do svého týmu na plný nebo zkrácený úvazek pracovitou a průbojnou asistentku pro obchodní oblast. Hledáte samostatnou práci, kde budete zodpovídat za svá rozhodnutí a chcete získat přehled v obchodních procesech? Baví vás kontakt s lidmi, vyjednávání, vysvětlování a máte precizní vystupování? Jste absolvent nebo už zkušenosti máte? Jste empatická, milá a příjemná? Pak hledáme právě vás.

výborné komunikační a organizační dovednosti vystupování na velmi vysoké úrovni SŠ/VŠ vzdělání min. uživatelská znalost MS Office (s důrazem na Excel) zkušenosti s administrativou zkušenosti s fakturami, objednávkami, dobropisy anglický jazyk výhodou pečlivost, pracovitost

mzda odpovídající zkušenostem variabilní ohodnocení v závislosti na výkonu dovolená 20 dní + 5 dní sick days stravenky v hodnotě 100,-Kč (plně hrazené zaměstnavatelem) multisport karta práce v mladém kolektivu a moderním prostředí možnost práce na celý i zkrácený úvazek nástup ihned Pokud vás tato nabídka oslovila a myslíte si, že jste vhodný kandidát, neváhejte a pošlete mi svůj životopis. Poskytnutím svých osobních údajů v rozsahu životopisných dat uvedených v zaslaném životopise dáváte společnosti souhlas k jejich zpracování. Současně tím potvrzujete, že osobní údaje uvedené v zaslaném životopise jsou pravdivé.


Mzda:Dle domluvy
Počet míst:1
Úvazek:Plný, Zkrácený
Vhodné i pro:Absolventi
vzdělání:Středoškolské

Lokalita:Praha
ID inzerátu: 3505087     Vloženo: 11.11.2019
a link
Provozovatel portálu
RYXOO UNIVERSAL s.r.o.
Janová 216
755 01
© Copyright 2024
Fajn-brigady.cz - denně aktuální
nabídka brigád z celé ČR i zahraničí