Informace o pracovním místě
Four Seasons Hotel Prague hledá Kuchaře zaměstnanecké kantýny. Hledáme energického a kreativního kandidáta, který má zkušenosti s vařením tradiční české kuchyně. Jde o pozici zajištující plynulý provoz naší kantýny, která vydává 250 jídel denně.
· Min. roční zkušenost v hotelovém nebo restauračním provozu, nebo vyučení v oboru.
· Perfektní znalost české kuchyně (další zkušenosti jsou výhodou).
· Profesionální vystupování.
· Časová flexibilita – ranní/dopolední směny, práce o víkendech a státních svátcích (práce 5 dní v týdnu, 8,5hod. směny).
· Zajímavé finanční ohodnocení.
· Jako bonus až 20 nocí v rámci řetězce Four Seasons Hotels and Resorts po celém světě.
· Možnost kariérního růstu a dalšího vzdělávání.
· Program zaměřený na kvalitní pracovní prostředí: stravování zdarma, čistění uniformy, volnočasové akce pro zaměstnance, zaměstnanecké benefity atd.
Mzda: | Dle domluvy |
Počet míst: | 1 |
Úvazek: | Plný |
Min. vzdělání: | Vyučen |
Lokalita: | Praha |