Fajn Brigády

„Od 1. brigády k práci snů"

HLEDÁM
BRIGÁDNÍKY
ZDARMA
 
Nabídka již není aktivní.

 

Další nabídky z okresu Praha >>

 

 

Nabídka z portálu www.fajn-brigady.cz

<< Zpět

POMOCNÝ/NÁ KUCHAŘ/KUCHAŘKA pro přípravu teplé i studené kuchyně

více o nabídce >>

INFINIT s.r.o. je česká společnost specializující se na vytváření a provozování krásných wellness, které obohacují náš každodenní život a moderní restaurace SEZIO, která doplňuje její služby na Praze 9. Rádi přivítáme do našeho kolektivu restaurace POMOCNÉHO/NOU KUCHAŘE/KUCHAŘKU pro přípravu teplé i studené kuchyně na plný úvazek. Přijmeme nového kolegu/kolegyni, který/á: * Chce cítit podporu a stabilitu české společnosti. * Se stane plnohodnotným členem našeho týmu. * S námi projde zaškolením, které ho/ji naučí postupům přípravy studené i teplé kuchyně. * Chce pracovat v hezkém, čistém a příjemném prostředí. * Je samostatný/á a spolehlivý/á.

Pro kterého/kterou je důležité: * Jistota pravidelné mzdy. * Otevřená a upřímná komunikace. * Rovnocenný přístup v týmu. * Dodržování vzájemných dohod. * Přátelský a vstřícný kolektiv. * Osobní i profesní rozvoj. * Spokojení hosté.

* Zajímavé benefity (např. využívání služeb ve všech wellness center Infinit, pět týdnů dovolené, dvě jídla zdarma v průběhu pracovní doby a 30% sleva na celý sortiment (vyjma alkoholu). * Možnosti dalšího vzdělávání a rozvoje v oblasti gastronomie/ technologických postupů. * Práci na principu 8 hodinové směny Po – Pá. * Možnost parkování v bezprostřední blízkosti místa výkonu práce Praha 9 – Vysočany. V případě, že Vás tato nabídka zaujala, zašlete prosím svůj životopis prostřednictvím odpovědního formuláře. Těšíme se na Vaši odpověď a případnou spolupráci.


Mzda:28 000 - 32 000 Kč/měs.
Počet míst:2
Úvazek:Plný
Vhodné i pro:Absolventi
vzdělání:Vyučen

Lokalita:Praha
ID inzerátu: 3498967     Vloženo: 05.11.2019
a link
Provozovatel portálu
RYXOO UNIVERSAL s.r.o.
Janová 216
755 01
© Copyright 2024
Fajn-brigady.cz - denně aktuální
nabídka brigád z celé ČR i zahraničí