Fajn Brigády

„Od 1. brigády k práci snů"

HLEDÁM
BRIGÁDNÍKY
ZDARMA
 
Nabídka již není aktivní.

 

Další nabídky z okresu Praha >>

 

 

Nabídka z portálu www.fajn-brigady.cz

<< Zpět

Skladník - Plnič 150 Kč/hod

více o nabídce >>

Chceš pracovat v kolektivu pořádnejch chlapů s kterýma si můžeš v pracovní době pokecat a zasmát se? Jsi fyzicky zdatný a práce při který namáháš svaly Ti není cizí? Nemusíš být vzpěrač aby jsi mohl koulet prázdné tlakové lahve. Na to Ti stačí trocha té zručnosti a umu. Práce se skenerem je ještě lehčí než ovládání internetového prohlížeče a do plnění lahví acetylenem se taky během chvíle dostaneš. Co bude Tvou náplní práce: plnění technických plynů do lahví, svazků a tlakových nádob, vykládání prázdných a plných distribučních prostředků z dopravních prostředků od zákazníka, vstupní kontrola technického stavu lahví, manipulace s lahvemi v prostoru skladu, sestavování palet z naplněných lahví dle požadavku zákazníka.

- dobrý zdravotní stav, - fyzickou zdatnost, - průkaz na VZV výhodou, nikoliv však podmínkou, - samostatnost, spolehlivost, zručnost a prozákaznický přístup.

- 150 Kč na hodinu + příplatky nad zákonný rámec, - 25 dní dovolené, - zkrácenou pracovní dobu (směna trvá 7,5 hodiny), - závodní jídelnu, - nástup možný ihned - nástup do kmene.


Mzda:150 - 160 Kč/hod.
Počet míst:2
Úvazek:Plný
Vhodné i pro:Absolventi
vzdělání:Základní

Lokalita:Praha
ID inzerátu: 3465516     Vloženo: 02.10.2019
a link
Provozovatel portálu
RYXOO UNIVERSAL s.r.o.
Janová 216
755 01
© Copyright 2024
Fajn-brigady.cz - denně aktuální
nabídka brigád z celé ČR i zahraničí