Fajn Brigády

„Od 1. brigády k práci snů"

HLEDÁM
BRIGÁDNÍKY
ZDARMA
 
Nabídka již není aktivní.

 

Další nabídky z okresu Praha >>

 

 

Nabídka z portálu www.fajn-brigady.cz

<< Zpět

Asistent/ka nákupního oddělení - možnost růstu a odměn, poukázky do kina/divadla

více o nabídce >>

Tento rok jsme se přestěhovali do nových kanceláří a hledáme posilu do nákupního oddělení! Zajímáš se o dění na mediálním trhu? Máš zkušenosti z oblasti médií, nebo dokonce přímo s venkovní reklamou? Rád/a za sebou vidíš výsledky své práce a nebojíš se naskočit do rozjetého vlaku? Umíš si navíc práci dobře zorganizovat a máš smysl pro pořádek? Pak hledáme právě tebe!

Co tě u nás čeká? Každodenní komunikace mezi našimi dodavateli a tvými kolegy z klientského servisu. Budeš taková naše hlavní spojka. Řešení rezervací, příprava objednávek a kontrola smluv, aby vše bylo v naprostém pořádku. Práce s interním systémem společnosti, který ti bude jistě velkým pomocníkem. Správa obsazenosti reklamních ploch a jejich přidávání do systému. Koordinace instalací, výlepů, vysílání kampaní a následné zajištění dokumentace, že vše proběhlo, jak mělo. Bez čeho to nepůjde: V první řadě by tě měla zajímat oblast reklamy, aby tě bavila práce a společné budování naší značky. Zkušenosti z oblasti médií nejsou podmínkou, ale máš-li zkušenosti, budeš to mít jednodušší. Měl/a bys zvládat základní kupecké počty, mít selský rozum a zdravý úsudek, prostě si umět poradit v běžných situacích. Musíš si dobře rozumět s počítačem, což zahrnuje nejen práci s pokročilými funkcemi a vzorci v Excelu, ale také se sdílenými dokumenty (Google Docs), firemním systémem a dalšími softwary. Angličtina na komunikativní úrovni je pro nás základ, na vyšší úrovni rozhodně výhodou.

A co můžeš čekat ty? Budeš nepostradatelnou součástí našeho týmu. Přátelský a usměvavý kolektiv, ve kterém si navzájem pomáháme a radíme. Příjemné pracovní prostředí v klidné lokalitě Prahy 6 se spoustou služeb v blízkém okolí. Tramvajová zastávka navíc přímo před vchodem. :) Spoustu dobrot na pracovišti. Společné akce nejen u nás, ale i v zahraničí. Benefity formou různých poukázek (divadla, kina, atd.). Odpovídající finanční ohodnocení s možností růstu a odměn. A pevnou pracovní dobu od 9:00 do 17:30. Pokud máš o tuto pozici zájem, pošli nám prosím také motivační dopis proč bys právě v naší společnosti na této pozici chtěl/a pracovat.


Mzda:Dle domluvy
Počet míst:1
Úvazek:Plný
Vhodné i pro:Absolventi, OSVČ
vzdělání:Středoškolské

Lokalita:Praha
ID inzerátu: 3462583     Vloženo: 30.09.2019
a link
Provozovatel portálu
RYXOO UNIVERSAL s.r.o.
Janová 216
755 01
© Copyright 2024
Fajn-brigady.cz - denně aktuální
nabídka brigád z celé ČR i zahraničí