Fajn Brigády

„Od 1. brigády k práci snů"

HLEDÁM
BRIGÁDNÍKY
ZDARMA
 
Nabídka již není aktivní.

 

Další nabídky z okresu Praha >>

 

 

Nabídka z portálu www.fajn-brigady.cz

<< Zpět

Personalista / Personalistka

více o nabídce >>

Hlavní náplní práce (cca 70%) je zadávání inzerátů, procházení došlých životopisů, vedení pracovních pohovorů a následný výběr vhodných uchazečů na pozici prodejců, pekařů a motačů trdelníků a dalšího občerstvení. Dále správa personálního portfolia (podepisování zaměstnaneckých smluv, přehled o docházce zaměstnanců, příprava podkladů pro účetní a mzdy, personální zajišťování jednotlivých akcí). Práce je to celoroční, nicméně před vánočními trhy a na hlavní sezonu (duben až září) intenzivnější než po zbytek roku. Ve zbylých 30% se skrývá běžná kancelářská a skladová, konkrétněji nespecifikovatelná, práce (převzetí kurýrních zásilek, drobné pochůzky, kontrola zrcadel, příprava na víkendové akce, objednávání zboží, šéfova pravá ruka, komunikace s vedením firmy, reporty…). Pracovní doba od pondělí do pátku, 6 – 8 hodin denně (možnost částečného úvazku), záleží na dohodě. V ojedinělých případech i soboty (účast na školeních pro nové zaměstnance cca 4x za rok). Kancelář je v zázemí rodinné firmy na Zbraslavi, v klidném prostředí a s výhledem do zeleně.

Hledáme trpělivého a extrovertního člověka se sebejistým vystupováním, schopností asertivního jednání, uměním komunikovat a zachovat chladnou hlavu v nečekaných situacích. Daná osoba by měla také pečovat o svůj vzhled a reprezentovat firmu. Nejde nám o vysokoškolské tituly, chceme někoho se selským rozumem, kdo se nebojí telefonu, emailu a základních excelovských tabulek a má smysl pro humor. Oceníme loajálnost, dochvilnost, pracovní nasazení a dlouhodobou spolupráci. Předchozí zkušenosti z HR a nějaký cizí jazyk na komunikativní úrovni výhodou (sporadická korespondence se zahraničními frančízanty).

Nabízíme velice komfortní zázemí menší rodinné firmy a zaručujeme pohodový kolektiv. Poskytneme služební telefon a počítač, parkování, k dispozici „kuchyňka“, zajistíme pitný režim (voda, káva, čaj). Nástupní plat 22.000,- čistého s možností růstu, osobní ohodnocení dle odváděné práce, jednorázové bonusy. Máme lidský přístup a není problém se na lecčems dohodnout.


Mzda:22 000 - 25 000 Kč/měs.
Počet míst:1
Úvazek:Plný, Zkrácený
Vhodné i pro:Absolventi
vzdělání:Středoškolské

Lokalita:Praha
ID inzerátu: 3404984     Vloženo: 08.08.2019
a link
Provozovatel portálu
RYXOO UNIVERSAL s.r.o.
Janová 216
755 01
© Copyright 2024
Fajn-brigady.cz - denně aktuální
nabídka brigád z celé ČR i zahraničí