Fajn Brigády

„Od 1. brigády k práci snů"

HLEDÁM
BRIGÁDNÍKY
ZDARMA
 
Nabídka již není aktivní.

 

Další nabídky z okresu Praha >>

 

 

Nabídka z portálu www.fajn-brigady.cz

<< Zpět

Skladový operátor/ka na příjem

více o nabídce >>

Na centrální sklad Praha - Východ přijmeme šikovné pracovníky na pozici Skladový operátor/ka na oddělení příjmu. ČÍM SE BUDETE ZABÝVAT: Přijímání zboží. Komunikace s dopravci. Práce se čtečkou čárových kódů. Manipulace se zbožím. Možnost práce s technikou (VZV, Retrak) Polepování zboží.

Jste spolehlivý, učenlivý, pozitivně naladěný. Máte ochotu učit se novým věcem. Týmový hráč. Máte zájem o oblast auto - moto.. Řidičský průkaz na techniku- výhodu Jste technicky zdatný/á a máte uživatelskou znalost práce na PC (ohledně interních systémů Vás zaškolíme)

CO PRACÍ V AUTO KELLY ZÍSKÁTE: práce ve stabilní společnosti pro jedničku na trhu v oboru automotive – náhradních dílů měsíční mzdu až 30 000 Kč (fixní mzda + bonusy + příplatky) zaměstnání na hlavní pracovní poměr jako kmenový zaměstnanec doprava ZDARMA firemním autobusem z OPATOVA 4 týdny dovolené + 4 dny zdravotního volna navíc stravenky v hodnotě 80 Kč za každou odpracovanou směnu možnost kariérního růstu (organizujeme pravidelné školení na manipulační techniku a zajistíme potřebná oprávnění) jednorázový nástupní bonus 5.000 Kč doporučte kolegu a dostane bonus 5.000 Kč kompletní pracovní oblečení a zaškolení při nástupu pitný režim, čisté pracoviště i zázemí myslíme i na Vaší rodinu (slevy na rodinné výlety do bazénového světa, slevy na zájezdy cestovní kanceláře, slevy na nákup dioptrických brýlí, slevy na lístky do divadla, karta MultiSport pro Vás a rodinné příslušníky, zvýhodněné volání, slevy na nákup pracích a čisticích prostředků)


Mzda:24 000 - 30 000 Kč/měs.
Počet míst:15 - 20
Úvazek:Plný
Vhodné i pro:Absolventi
vzdělání:Základní

Lokalita:Praha
ID inzerátu: 3340752     Vloženo: 12.06.2019
a link
Provozovatel portálu
RYXOO UNIVERSAL s.r.o.
Janová 216
755 01
© Copyright 2024
Fajn-brigady.cz - denně aktuální
nabídka brigád z celé ČR i zahraničí