Fajn Brigády

„Od 1. brigády k práci snů"

HLEDÁM
BRIGÁDNÍKY
ZDARMA
 
Nabídka již není aktivní.

 

Další nabídky z okresu Praha >>

 

 

Nabídka z portálu www.fajn-brigady.cz

<< Zpět

Obsluha nebo Live Cooking? Letiště Praha, super mzda+bonusy a benefity

více o nabídce >>

Marché Mövenpick je součástí Marché International, mezinárodní společnosti milovníků dobrého jídla. My všichni se samozřejmě považujeme za milovníky dobrého jídla a podílíme se na úspěchu naší společnosti. "PROMĚŇTE POHOSTINSTVÍ VE SVÉ POVOLÁNÍ" Ať už jste rozený hostitel, zájemce o novou kariéru nebo se chcete zakousnout do jedinečné možnosti odborného gastronomického vzdělávání, nabízíme vám možnost podílet se na našem úspěchu a samozřejmě také dosáhnout osobního naplnění.

- příjemné vystupování a chut' obsluhovat nebo vařit pro návštěvníky našich restaurací v bezcelní zóně letiště Václava Havla - odbornou znalost v gastronomickém oboru, která je vítána - znalost některého dalšího evropského jazyku pro pracovníky obsluhy - trestní bezúhonnost (výpis z trestního rejstříků pro vydání povolení vstupu) - týmového hráče do energického kolektivu profesionálů z našich mezinárodních poboček.

Zapracování a podporu – to vám dá jistotu | Odborné zaškolení – to vám pomůže rozvinout odborné znalosti | Podporu při začlenění do týmu – to vám dodá motivaci | Možnost překvapit hosty úžasnými chuťovými kreacemi – to vás práci, která vás bude bavit | Otevřenou a férovou zpětnou vazbu – to nás žene kupředu | Obecnou podporu – to je zárukou našeho profesního rozvoje. Nabízíme nadstandardní finanční ocenění na gastronomickém trhu práce | zaměstnanecké benefity | finanční měsíční bonusy | parkování na letišti. Vzbudili jsme vaši pozornost? Kontaktujte nás.


Mzda:Dle domluvy
Počet míst:7
Úvazek:Plný
Vhodné i pro:Absolventi
vzdělání:Základní

Lokalita:Praha
ID inzerátu: 3127006     Vloženo: 29.12.2018
a link
Provozovatel portálu
RYXOO UNIVERSAL s.r.o.
Janová 216
755 01
© Copyright 2024
Fajn-brigady.cz - denně aktuální
nabídka brigád z celé ČR i zahraničí