Fajn Brigády

„Od 1. brigády k práci snů"

HLEDÁM
BRIGÁDNÍKY
ZDARMA
 
Nabídka již není aktivní.

 

Další nabídky z okresu Plzeň >>

 

 

Nabídka z portálu www.fajn-brigady.cz

<< Zpět

Front Office Agent/Recepční

více o nabídce >>

Vienna House Easy Pilsen je hotel s komfortně zařízenými pokoji, moderními konferenčními prostory, fitness, restaurací i barem a nachází se jen pár kroků od hlavního nádraží, přímo naproti pivovaru Plzeňský Prazdroj. Náplní tvé práce bude péče o hosty, kteří se ubytují v našem hotelu. Na starosti budeš mít jejich pohodlí od check-inu, po check-out. :-) Pracujeme od sedmi do sedmi, občas je nutné vzít i noční dvanáctku. Je pro Tebe komunikace vášní a domluvit se anglicky Ti nedělá problém? Umíš si poradit nejen s pochvalou, ale i s kritikou? Rád hledáš řešení a odpovědi na otázky? Máš všeobecný přehled o tom, co se v Plzni děje a podělíš se s hosty o své kulturní a další doporučení?

K hostům i zaměstnancům se chováme hezky, protože chceme, aby je to u nás bavilo. A to budeme očekávat i od tebe, přátelský a pozitivní přístup nejen k hostům ale i ke kolegům. Recepce je vstupní branou do hotelu, komunikace a přátelské vystupování je u nás důležité na všech úrovních. Hledáme do týmu někoho, na koho bude spoleh, komu bude záležet na spokojenosti hostů a s kým se zasmějeme. Máš už nějakou zkušenost s prací na recepci nebo s hotelovým prostředím? Pak je to veliká výhoda, nikoli však podmínka působení u nás. Naši hosté pochází z různých koutů světa, aktivní angličtinu tedy využiješ opravdu denně a znalost dalších jazyků u nás určitě nezůstane bez povšimnutí!

Nabízíme Uděláme vše proto, aby ses u nás, stejně jako naši hosté, cítil jako doma :-). Z klasických benefitů nabízíme následující: 13. plat 25 dní dovolené po 1 roce 1 den volna navíc na narozeniny stravování v kantýně za symbolických 10 Kč denně zaměstnanecká sleva v našich partnerských hotelech po celé Evropě 3 noci zdarma v síti Vienna House příspěvek na penzijko a dětskou rekreaci volný vstup do hotelového fitness parkování pro zaměstnance zdarma příležitost se dál rozvíjet díky interním školením a tréninkům ve Vienna House Academy


Mzda:25 000 - 30 000 Kč/měs.
Počet míst:1
Úvazek:Plný
Vhodné i pro:Absolventi, MD
vzdělání:Středoškolské

Lokalita:Plzeň
ID inzerátu: 4208495     Vloženo: 11.08.2022
a link
Provozovatel portálu
RYXOO UNIVERSAL s.r.o.
Janová 216
755 01
© Copyright 2024
Fajn-brigady.cz - denně aktuální
nabídka brigád z celé ČR i zahraničí