Fajn Brigády

„Od 1. brigády k práci snů"

HLEDÁM
BRIGÁDNÍKY
ZDARMA
 
Nabídka již není aktivní.

 

Další nabídky z okresu Plzeň >>

 

 

Nabídka z portálu www.fajn-brigady.cz

<< Zpět

JAVA PROGRAMÁTOR

více o nabídce >>

Společnost, která zaujímá přední postavení v oblasti IT řešení pro mezinárodní obchodní řetězce. Zabýváme se výzkumem a vývojem komplexních řešení s využitím moderních technologií v oblasti Java a databází. Naše systémy pokrývají veškeré „Integrované prodejní procesy“ moderního obchodního řetězce a zahrnují kasový software, komponenty back-office, centrální a mobilní aplikace. Našimi zákazníky jsou významné nadnárodní společnosti po celém světě (momentálně máme 304 000 instalací v 58 zemích). Budete se podílet na vývoji enterprise a cloudových aplikací (např. pokladní systémy, systémy na sledování toku zboží, alternativní platební systémy a mnoho dalších). Nečeká Vás jen programování, ale i analýza a návrhy individuálních řešení. Chcete-li využívat angličtinu, u nás budete mít možnost – naše realizační týmy jsou většinou mezinárodní. Pokud máte zájem o cestování, rádi Vám to umožníme.

Máte dobrou znalost Java J2SE nebo EE. SQL či XML pro Vás nejsou jen neznámé pojmy. Potěší nás, pokud jste se setkal/a s Maven, Spring, Git, JUnit, Webservices, Swing, Hibernate a CI (Jenkins, Nexus). Máte logické a analytické myšlení. Nebojíte se komunikovat buď v anglickém nebo německém jazyce. Zvládnete pracovat samostatně, ale zároveň máte i týmového ducha. Nebojíte se převzít zodpovědnost.

Atraktivní mzdové ohodnocení. Skvělé příležitosti pro vlastní rozvoj. Pracovní dobu si můžete upravit podle sebe. Ocení to ti z Vás, kteří nejsou ranní ptáčata. Klimatizované kanceláře v centru Plzně  Stravenky, nápoje na pracovišti a fruit days jsou u nás samozřejmostí. Můžete si prohloubit znalosti cizích jazyků s rodilými mluvčími. Pořádáme kurzy anglického, německého a španělského jazyka. Pozveme Vás na společné mimopracovní aktivity (večírky, hraní deskových her, turnaje ve squashi, běhání, floorball, dětský den atd.). Můžete čerpat 26 dní dovolené + sick days. Máte možnost využívat naše sportovní centrum (squash, TRX, lekce jógy…) Zároveň si můžete odpočinout na masáži nebo využít služeb fyzioterapeuta přímo v areálu. Cestovní pojištění pro služební i soukromé cesty. A spoustu dalších zajímavých benefitů.


Mzda:Dle domluvy
Počet míst:1
Úvazek:Plný
vzdělání:Středoškolské

Lokalita:Plzeň
ID inzerátu: 3506788     Vloženo: 12.11.2019
a link
Provozovatel portálu
RYXOO UNIVERSAL s.r.o.
Janová 216
755 01
© Copyright 2024
Fajn-brigady.cz - denně aktuální
nabídka brigád z celé ČR i zahraničí