Fajn Brigády

„Od 1. brigády k práci snů"

HLEDÁM
BRIGÁDNÍKY
ZDARMA
 
Nabídka již není aktivní.

 

Další nabídky z okresu Plzeň >>

 

 

Nabídka z portálu www.fajn-brigady.cz

<< Zpět

Recruiter Plzeň - hledáte své místo v náboru?

více o nabídce >>

Jsme největší personální společností v ČR a rozšiřujeme naše řady. V plzeňském týmu Experis, který je součástí ManpowerGroup, propojujeme zkušené kandidáty se zajímavými pracovními příležitostmi v okolí. Baví Vás výzvy, nábor zaměstnanců, každodenní telefonická a mailová komunikace? Jste samostatná a energická osobnost? Dejte nám o sobě vědět. Pošlete nám životopis a motivační dopis. Ve Vaší práci Vás podpoříme – čeká Vás propracovaný systém zaškolení a mentoringu. Za svou práci sklidíte nejen úspěch - čeká Vás mzda s motivační bonusovou složkou, pravidelná školení, přátelský tým i další zaměstnanecké benefity. Náplň práce: Každý den se budete věnovat aktivnímu recruitmentu a komunikaci s našimi klienty. Nejčastěji budete obsazovat technicky zaměřené pozice. Kde najít kandidáty? K dispozici Vám bude naše interní databáze, inzertní portály a sociální sítě jako je Facebook a LinkedIn (recruiterský účet), kde budete hledat a oslovovat zajímavé kandidáty. Kreativitě meze neklademe a budeme rádi za Vaše další nápady. Samozřejmostí na této pozici je komunikace – mailová, telefonická i osobní.

Koho hledáme: - aktivního a motivovaného člověka zaměřeného na výkon, pro kterého je nábor zaměstnanců výzvou. Pokud už máte zkušenosti s náborem zaměstnanců, bude to pro Vás výhodou. - jste energická, komunikativní a samostatná osobnost. Když se objeví překážka, najdete cestu, jak ji překonat. - máte aktivní angličtinu na středně pokročilé úrovni - budete v AJ komunikovat s kandidáty a občas také s klienty (emailem, telefonicky i osobně). - máte ŘP skupiny B a nebojíte se řídit - jezdíme k našim klientům. K dispozici Vám pro tyto cesty bude služební auto.

Co nabízíme? - samostatnou práci, při které využijete své komunikační dovednosti i kreativitu - radost z úspěchu a vydělaných peněz - motivační finanční ohodnocení s bonusovou složkou mzdy - práci v centru Plzně na nám. Republiky s výhledem na katedrálu sv. Bartoloměje. Čeká na Vás také přátelský tým - budete mít vedle sebe naší zkušenou konzultantku a team leaderku Gabču, která Vám pomůže s adaptací. K tomu budete mít také svého mentora. - řadu benefitů - 25 dní dovolené, 2 sick days, možnost práce na home office, kurzy angličtiny v rámci pracovní doby, stravenky, body do cafeterie, mobil i pro soukromé účely a mnoho dalších výhod. - příležitosti k rozvoji: nehodíme Vás do vody. Čeká Vás propracovaný systém zaškolení, mentorování a následného vzdělávání - nástup je možný ihned V případě zájmu zašlete svoje CV, nebo odkaz na svůj profil na LinkedIn. Těšíme se na Vás!


Mzda:Dle domluvy
Počet míst:1
Úvazek:Plný
vzdělání:Středoškolské

Lokalita:Plzeň
ID inzerátu: 3496154     Vloženo: 01.11.2019
a link
Provozovatel portálu
RYXOO UNIVERSAL s.r.o.
Janová 216
755 01
© Copyright 2024
Fajn-brigady.cz - denně aktuální
nabídka brigád z celé ČR i zahraničí