Fajn Brigády

„Od 1. brigády k práci snů"

HLEDÁM
BRIGÁDNÍKY
ZDARMA
 
Nabídka již není aktivní.

 

Další nabídky z okresu Pardubice >>

 

 

Nabídka z portálu www.fajn-brigady.cz

<< Zpět

Hledáme parťáky na manuální práci v Německu - s výjezdy z Pardubic

více o nabídce >>

Jsme BLIXCON! Mladá, stále se rozvíjející společnost, která se zabývá kontrolní a třídící činností, především v oblasti automotive průmyslu. V současnosti hledáme nové kolegy, parťáky do Automotive a na kontrolu kvality. Pracovní příležitost v Německu nabízí nejen zajímavé výdělky, ale také možnost být součástí týmu, který má na starosti kontrolu kvality. Jedná se o práci, která má smysl, a je prováděna v přátelském a podpůrném kolektivu. Tato práce je fyzicky náročná, proto je nezbytné, aby uchazeč/ka byl fit a opravdu v dobré kondici. Zároveň nabízí výzvu a příležitost pro osobní a profesní růst. Pokud jste připraveni přijmout tuto výzvu, zašlete nám svůj životopis ještě dnes. Těšíme se na vaši odpověď a na možnost osobního setkání!

Šikovnost a preciznost Fyzickou zdatnost Schopnost pracovat v turnusu (3 týdny v Německu, 1 týden doma), případně zůstat v Německu po celou dobu práce. Znalost německého jazyka (velkou výhodou, nikoli podmínkou) Řidičský průkaz (velkou výhodou)

Atraktivní platové podmínky (310 Kč/hodina + 45 eur/den stravné) Možnost nástupu ihned Flexibilní pracovní režim Smlouvu první na dohodu, následně možnost HPP Zajištěno ubytování a cesty do Německa/zpět domů na náklady firmy


Mzda:50 000 - 70 000 Kč/měs.
Počet míst:5
Úvazek:Plný
Vhodné i pro:Absolventi
vzdělání:Základní

Lokalita:Pardubice
ID inzerátu: 4569721     Vloženo: 24.03.2024
a link
Provozovatel portálu
RYXOO UNIVERSAL s.r.o.
Janová 216
755 01
© Copyright 2024
Fajn-brigady.cz - denně aktuální
nabídka brigád z celé ČR i zahraničí