Fajn Brigády

„Od 1. brigády k práci snů"

HLEDÁM
BRIGÁDNÍKY
ZDARMA
 
Nabídka již není aktivní.

 

Další nabídky z okresu Pardubice >>

 

 

Nabídka z portálu www.fajn-brigady.cz

<< Zpět

Obchodní konzultant/ka v oblasti lékařských služeb

více o nabídce >>

V Info pro lékaře od roku 2012 pomáháme lékařům a zdravotnickým specialistům šetřit čas a peníze. Zabýváme se poradenstvím, provozujeme největší české tržiště lékařských praxí a vyvíjíme vlastní, unikátní webovou aplikaci PURObot. Naší ambicí je vytvořit ekosystém pro lékaře, který jim poskytne všechny potřebné služby a digitální nástroje na jednom místě. Tým na PURObot je aktuálně složen ze 4 členů, kteří se starají o stávající i nové klienty. Naši prioritou je skvělý zákaznický přístup, trpělivost a samostatnost. Proč se stát obchodním konzultantem pro PURObot? - Přijmeme motivované talenty, kteří chtějí budovat kariéru v oblasti digitálních řešení pro zdravotnictví a mají zájem zaměřit se na poradenství a prodej. - Dozvíte se více o tom, jak funguje segment lékařských služeb, budete konzultantem pro lékaře, lékařské specialisty, fyzioterapeuty a majitele firem, což vám umožní spolupracovat s jedinečným segmentem trhu - Jsme v počáteční fázi růstu, společnost má 20 zaměstnanců a v příštích letech chce zdvojnásobit svou velikost, přidejte se k nám v rané fázi - Budete spolupracovat se Sašou Lowingerem, který vede tým a podpoří vaše zkušenosti jako obchodního konzultanta.

- Komunikace s lékaři a fyzioterapeuty prostřednictvím telefonu, e-mailu a sociálních sítí. Dáváme si záležet na rychlosti a kvalitě komunikace. - Představení aplikace PURObot klientům. Vysvětlujeme klientům výhody a přínosy aplikace - Schopnost přesvědčit na základě dat o hodnotě našeho produktu, který šetří čas a peníze. - Spolupráce s referenty zdravotních pojišťoven. Spolupracujeme se zdravotními pojišťovnami a získáváme potřebná data pro výpočet. - Konverze klientů z FREE verze na PREMIUM. - Práce s daty a dokumenty (dávky, vyúčtování zdravotních pojišťoven). Edukujeme klienty, jakým způsobem exportovat data z ordinačních software a jak je bezpečně předat do aplikace PURObot.

- Naučte se jak se stát skvělým obchodním konzultantem pro jedinečný segment trhu, který v nadcházejících letech výrazně poroste. - Férový plat na základě zkušeností a čtvrtletní bonusy na základě výkonu - Práci pro příjemnou cílovou skupinu (lékaři, fyzioterpaeuti, logopedi, manažeři a majitelé firem), - Moderní pracovní prostředí v Domě služeb, který leží v centru Pardubic - Skvělý kolektiv, legrace na pracovišti vítána a pěstována, - Trpělivé zaškolení, ochotná pomoc od kolegů i vedoucích, - Flexibilní pracovní doba, žádné směnování, - Práci v moderních IT systémech (Slack, Google Suite, Daktela, Insightly,


Mzda:30 000 - 50 000 Kč/měs.
Počet míst:1
Úvazek:Plný
vzdělání:Středoškolské

Lokalita:Pardubice
ID inzerátu: 4564029     Vloženo: 14.03.2024
a link
Provozovatel portálu
RYXOO UNIVERSAL s.r.o.
Janová 216
755 01
© Copyright 2024
Fajn-brigady.cz - denně aktuální
nabídka brigád z celé ČR i zahraničí