Fajn Brigády

„Od 1. brigády k práci snů"

HLEDÁM
BRIGÁDNÍKY
ZDARMA
 
Nabídka již není aktivní.

 

Další nabídky z okresu Pardubice >>

 

 

Nabídka z portálu www.fajn-brigady.cz

<< Zpět

Montážní dělník el. zařízení (m/ž)

více o nabídce >>

Ve výrobě Vám na začátku směny skladník vychystá materiál, vy si od něj přeberete paletu společně s výdejkou, ve které je zapsán typ materiálu a jeho množství. Zkontrolujete, zda odpovídá počet kusů na paletě s výdejkou. Na počítači si otevřete instrukce, podle kterých budete postupovat. Smontujete daný výrobek, připravíte si balicí materiál (papírové boxy), do kterého zabalíte dané komponenty, nalepíte na box štítek, pomocí skeneru sejmete kód ze štítku do systému, zvážíte a dáte na paletu.Hotovo! Nemusíte se bát. Náš tým zkušených trenéru Vás vše potřebné rád naučí! Práci u nás zvládne opravdu každý, důležitá je chuť do práce a ochota učit se.

• Za finálním výsledkem je práce nás všech, takže si musíte přinést schopnost týmové spolupráce. • A s tím souvisí to, že spoléhame, že budete chodit do práce pravidelně. • Hodit se Vám bude selský rozum, přemýšlet nad tím, co děláte a držet se instrukcí.

Zaměstnáním u nás získáte fajn partu, která Vás podrží třeba zastupitelností v době Vaší nemoci, nebo když plánujete dovolenou s rodinou. Začátky zvládnete snadno, kolegové v týmu Vám se vším poradí. Ve Foxconnu dostanete také skvělé benefity: • 5 týdnů dovolené. • Stabilní práci, stálý příjem a odpovídající finanční ohodnocení. • Dotované závodní stravování. • 3000,- ročně na benefity (Kino, wellness, jazykový kurz anebo si vyberte něco úplně jiného). No a takhle bychom mohli pokračovat dál a dál...


Mzda:Dle domluvy
Počet míst:4
Úvazek:Plný
Vhodné i pro:Absolventi
vzdělání:Základní

Lokalita:Pardubice
ID inzerátu: 4010094     Vloženo: 17.09.2021
a link
Provozovatel portálu
RYXOO UNIVERSAL s.r.o.
Janová 216
755 01
© Copyright 2024
Fajn-brigady.cz - denně aktuální
nabídka brigád z celé ČR i zahraničí