Informace o pracovním místě
• Příprava pokrmů ala carte
• Příprava pokrmů v souladu s platnými standardy a kalkulacemi hotelu .
• Racionální hospodaření se zbožím a svěřenými surovinami , minimalizace ztrát.
• Péče o vhodnou estetiku pokrmů.
• Udržování pořádku a hygieny na pracovišti
• Pracuje rychle a efektivně, aby splnil termíny a požadavky podniku.
• vyučení v oboru a předchozí praxí na pozici Kuchar
• zkušenosti z hotelového provozu výhodou
• zájem o gastronomii a ochotu učit se novým věcem
• týmového hráčě, schopného úzkce spoluprácovat s ostatními kolegy
﹒ pozitivní a usměvavý přístup
﹒ být flexibilní se schopností přizpůsobit se směnám, víkendům a svátkům
• Možnost odborného růstu –kurzy, profesní vzdělání, školení
• Odpovídající finanční ohodnocení, prémie, roční odměny, věrnostní bonusy
• Stravovani behem smeny zdarma
• Zaměstnanecké slevy na služby hotelu
• Práce v mezinárodním prostředí a přátelský mladý kolektiv
• Osobní přístup zaměstnavatele ke každému zaměstnanci
Mzda: | Dle domluvy |
Počet míst: | 1 |
Úvazek: | Plný, Zkrácený |
Vhodné i pro: | Práce vhodná i pro uprchlíky z Ukrajiny |
Min. vzdělání: | Vyučen |
Lokalita: | Ostrov |