Fajn Brigády

„Od 1. brigády k práci snů"

HLEDÁM
BRIGÁDNÍKY
ZDARMA
 
Nabídka již není aktivní.

 

Další nabídky z okresu Ostrava >>

 

 

Nabídka z portálu www.fajn-brigady.cz

<< Zpět

Sociální pracovník / pracovnice Nízkoprahového zařízení pro děti a mládež Vesnič

více o nabídce >>

1. kontakt E-MAILEM. Strukturovaný životopis a motivační dopis zašlete do 30.4.2024 na e-mail: Do předmětu zprávy uveďte: VŘ - sociální pracovník/ice nízkoprahového klubu Vesnička.

Pro Nízkoprahové zařízení pro děti a mládež Vesnička hledáme nového kolegu/kolegyni na místo sociální/ho pracovníka/pracovnice.
Baví tě práce s dětmi a mládeží, jsi kreativní, komunikativní a spolehlivý? Pak hledáme právě tebe.

Co tě u nás čeká:
- Budeš tvořit volnočasový i preventivní program pro děti a mládež ve věku od 6 do 19 let, které navštěvují nízkoprahový klub Vesnička.
- Budeš s dětmi tvořit individuální plán a poskytneš jim pomocnou ruku, když budou potřebovat řešit věci, se kterými si neví rady.
- Budeš se podílet na tvorbě vnitřních pravidel sociální služby, povedeš spisovou dokumentaci.

Co bys měl umět:
- Musíš mít odborné vzdělání podle zákona č. 108/2006 Sb., o sociálních službách (min. VOŠ se sociálním zaměřením) a znát standardy kvality sociálních služeb.
- Zvládneš práci na PC (Word, Excel, internet), která je potřebná pro zpracování související administrativy.
- Dokážeš pracovat v týmu i samostatně, umíš být aktivní, empatický a komunikovat v každé situaci. Samozřejmostí je mít čistý trestní rejstřík.
- Protože jsme nezisková církevní organizace, je pro nás důležité mít úctu a respekt ke všem lidem, ať už jsou v jakékoliv aktuální životní situaci.
- Oceníme aktivní řidičské dovednosti.

Co ti můžeme nabídnout:
- Poskytneme ti zázemí stabilní organizace s více než pětadvacetiletou historií, nadstandardní firemní kulturu charitní organizace a tým skvělých kolegů.
- U nás najdeš zajímavou, kreativní a smysluplnou práci s možností osobnostního rozvoje i pravidelnou podporu supervize.
- Mobilní telefon, notebook, stravenkový paušál, home office, flexibilní pracovní doba, sick days, 5 týdnů dovolené, příspěvek na penzijní pojištění, teambuildingové akce a další benefity.
- Nabízíme zkrácený úvazek 0,8 (případně s možností navýšení), pracovní smlouvu na dobu určitou (zástup za MD), flexibilní pracovní dobu od pondělí do pátku a nástupní hrubou mzdu 23 200 Kč (při pracovním úvazku 0,8).

Místo pracoviště: Betonářská 790/12, 712 00 Ostrava-Kunčičky.
Předpokládaný nástup: ihned (nebo dohodou).
Jsi to právě ty, koho hledáme? Dej nám o sobě vědět.

K ústnímu pohovoru pozveme vybrané kandidáty, oznámení o výsledku přijímacího řízení obdrží uchazeči telefonicky nebo e-mailem. Informace o zásadách zpracování osobních údajů jsou dostupné zde: https://www.dchoo.charita.cz/o-nas/zasady-zpracovani-osobnich-udaju/


Nástup:01.05.2024 -
Mzda:23 200 Kč/měs.
Počet míst:1
Úvazek:Zkrácený
vzdělání:Vysokoškolské

Lokalita:Ostrava
ID inzerátu: 4582400     Vloženo: 17.04.2024
a link
Provozovatel portálu
RYXOO UNIVERSAL s.r.o.
Janová 216
755 01
© Copyright 2024
Fajn-brigady.cz - denně aktuální
nabídka brigád z celé ČR i zahraničí