Fajn Brigády

„Od 1. brigády k práci snů"

HLEDÁM
BRIGÁDNÍKY
ZDARMA
 
Nabídka již není aktivní.

 

Další nabídky z okresu Ostrava >>

 

 

Nabídka z portálu www.fajn-brigady.cz

<< Zpět

Expert/Specialista online prodeje -práce z domova- Ostrava

více o nabídce >>

Pro našeho významného klienta hledáme uchazeče na pracovní pozici Specialista online prodeje  Po zaškolení a zapracování možná práce z domova. Pracoviště Ostrava Plat od 40.000,- Kč až  100.000.- Kč Klienti zajištěni-jedná se o komunikaci pouze se zákazníky, kteří zasílají své poptávky, po vyplnění formuláře aplikace srovnávače. Žádné aktivní hledání nových klientů, žádné nabízení služby na nevyžádané kontakty!!! Jednání pouze s klienty, kteří opravdu chtějí řešit své požadavky Veškerá komunikace nabídek probíhá buď telefonicky, nebo přes elektronické rozhraní Uzavírání nových smluv a revize starších smluv 8 hodinová pracovní doba, provoz na dopolední/mezisměnu/odpolední týdenní provoz (8 - 20.00hod) a jednou za měsíc víkendová směna.

Středoškolské nebo odborné vyučení s maturitou, maturita nutná. Čistý trestní rejstřík Čeština (Pokročilá) Znalost MS Office Praxe na call centru nebo v obchodní sféře

MOŽNOST PRÁCE Z DOMOVA po zaškolení a zapracování ( nutná dostupnost do Ostravy ). VÝBORNÉ FINANČNÍ OHODNOCENÍ fixní základ od 20 000, Kč/měsíc plus odměny za uzavřené smlouvy , prví měsíce jsou garantované bonusy. Po zapracování se mzda pohybuje od 40.000,-/měsíc. .......................................................................................................... možnost pracovat i na IČO Práce na plný úvazek 1000 Kč na penzijní pojištění Férová fixní mzda a bonus podle odvedené práce 5 týdnů dovolené 2 sick days Pracovní poměr na dobu neurčitou ( 1. rok na dobu určitou s 3m zkušební lhůtou, následně na neurčitou) Stravenky Pracovní smlouva / IČO Práce z kanceláře nebo po zaškolení možnost práce z domova.


Mzda:40 000 - 100 000 Kč/měs.
Počet míst:10
Úvazek:Plný
Vhodné i pro:Absolventi, OSVČ
vzdělání:Středoškolské

Lokalita:Ostrava
ID inzerátu: 4558807     Vloženo: 05.03.2024
a link
Provozovatel portálu
RYXOO UNIVERSAL s.r.o.
Janová 216
755 01
© Copyright 2024
Fajn-brigady.cz - denně aktuální
nabídka brigád z celé ČR i zahraničí