Fajn Brigády

„Od 1. brigády k práci snů"

HLEDÁM
BRIGÁDNÍKY
ZDARMA
 
Nabídka již není aktivní.

 

Další nabídky z okresu Ostrava >>

 

 

Nabídka z portálu www.fajn-brigady.cz

<< Zpět

Staň se naším kolegou na zákaznické lince Vodafone

více o nabídce >>

Patříš do skupiny lidí, kteří si myslí, že je životopis přežitek? Že přesně nevystihne Tvoji osobnost, dovednosti a zkušenosti? Sázíš raději na osobní setkání? :-) My také! Není pro nás důležité to, v jakém roce si ukončil školu nebo kdo byl Tvůj poslední zaměstnavatel. Ušetři si čas, pošli nám pouze Tvůj kontakt a zbytek nech na nás. Jaká bude Tvá náplň práce? Tvou náplní práce bude vyřizovat příchozí hovory zákazníků společnosti Vodafone, zodpovídat jejich dotazy a nacházet pro ně co nejlepší řešení šité na míru. Součástí je také prodej služeb a navyšování hodnoty zákazníka.

Hledáme kolegu, který: Je komunikativní a umí druhé nadchnout pro věc. Nebojí se jít si za svým a nabídnout zákazníkovi řešení na míru. Ví, co je zodpovědnost a je časově flexibilní. Umí pracovat na PC. Má zkušenosti ze zákaznické linky (není podmínkou). Je optimista, máme rádi usměvavé kolegy.

Na co se u nás můžeš těšit? Mzda 26 520 Kč Ti nejlepší specialisté si odnášejí i 55 000 Kč! Bonusy, které máme BEZ OMEZENÍ, celkový výdělek si dokážeš ovlivnit Ty sám 10 000 Kč za doporučení kolegy! Víš o někom, kdo hledá práci? Ušetři 36 000 Kč ročně, na účtech za telefon, internet a televizi, třeba na dovolenou.. která je u nás celkem 25 dnů. A jak toho dosáhneš? Máme pro Tebe kompletně neomezený tarif s neomezenou datovou SIM + pevný internet s televizí na doma, za zlomek ceny Na práci z pobočky z našich kanceláří v Ostravě Myslíme také na Tvou rodinu a známé, pro které máme tarify za polovinu Multisport kartu pouze za 410 Kč a slevy u partnerských společností Práci na hlavní pracovní poměr Práci na ranní a odpolední směny Po-Pá + občasné víkendy Nástup: dle domluvy


Mzda:26 000 - 40 000 Kč/měs.
Počet míst:10 - 15
Úvazek:Plný, Zkrácený
Vhodné i pro:Absolventi, OZP
vzdělání:Základní

Lokalita:Ostrava
ID inzerátu: 4393489     Vloženo: 10.05.2023
a link
Provozovatel portálu
RYXOO UNIVERSAL s.r.o.
Janová 216
755 01
© Copyright 2024
Fajn-brigady.cz - denně aktuální
nabídka brigád z celé ČR i zahraničí