Fajn Brigády

„Od 1. brigády k práci snů"

HLEDÁM
BRIGÁDNÍKY
ZDARMA
 
Nabídka již není aktivní.

 

Další nabídky z okresu Ostrava >>

 

 

Nabídka z portálu www.fajn-brigady.cz

<< Zpět

HR Koordinátor/ka - terénní pracovník pro severní Moravu

více o nabídce >>

Koordinátor/ka pracuje s přidělenými zaměstnanci u našich zákazníků. Pečuje o ně, stará se o jejich komfortní pracovní zónu. Začíná někdy brzy ráno, když v podniku kontroluje docházky a účast všech zaměstnanců. Poté komunikuje s mistry a vedoucími provozu, případně s personalisty na daném podniku. Stará se a pečuje o slušnou komunikaci s efektivním dopadem pro všechny zúčastněné.

Poté přijede na naší kancelář v Ostravě, kde se svými kolegy dále pracuje na náborech, nových smlouvách, výpovědích či dalších požadavcích od našich zaměstnanců. Vyřizuje i jejich telefony a to jak v pracovní, tak i v mimopracovní době, proto hledáme někoho, komu se kvůli této skutečnosti nezhroutí soukromí a nebude nám kladena vina za tento rozkol. Potřebujeme šikovnou osobnost, která si umí zařídit svůj vlastní pracovní i soukromý čas, umí se věnovat nám i sobě, a především našim zaměstnancům a klientům.

Nehledáme někoho, kdo šílí z toho, že musí vyřídit po sobě jdoucí tři telefonáty, a současně do něj mluví kolega. Chceme charismatickou a vyváženou osobnost, která umí organizovat, komunikovat, psát a vkládat své požadavky, úkoly i provedené výsledky a propojí je tak s ostatními kolegy.

Chceme někoho milého, komu nevadí rasa, pohlaví, orientace a národnosti. Pracujeme s Poláky, Čechy, Slováky, Němci - všech si velice vážíme a chceme totéž i po novém kolegovi či kolegyni.

SŠ vzdělání, minimálně.
Komunikativní osobnost, která má organizační talent.
Hledáme osobnost pevných morálních zásad a bez projevů hysterie a afektu.
Hledáme dalšího člena party, která je v naší firmě prima.
Hledáme někoho, kdo zvládá celý Office a nezhroutí se z pár tabulek v Excelu.
Hledáme i někoho, kdo ač má akademické vzdělání, neplete si háčky a čárky při komunikaci s našimi klienty.

Určitě zajímavou mzdu. Pokud na začátku očekáváte “jistoty” a padesátitisícový základ, tak nepište ani nevolejte.
My dáme slušnou mzdu okolo 35000 Kč brutto, po zapracování i prémie a po roce mzdu značně navýšíme. Pro ty, kteří to chtějí přesněji, jedná se o základ 35000 Kč na první tři měsíce v hrubém, po třech měsících i nějaká korunka v prémiích (ale zasloužených), no a do roka si vyjednáte ještě lepší a zajímavější mzdové ohodnocení a benefity.
Určitě budete mít notebook, telefon, a za klienty určitě jezdíme služebním auty, které necháváme i pro soukromé účely za určitých podmínek.
ŘP skupiny B.
Psychická odolnost a vyrovnaná osobnost.


Mzda:Dle domluvy
Počet míst:1
Úvazek:Plný
Vhodné i pro:Absolventi
vzdělání:Středoškolské

Lokalita:Ostrava
ID inzerátu: 4252873     Vloženo: 28.11.2022
a link
Provozovatel portálu
RYXOO UNIVERSAL s.r.o.
Janová 216
755 01
© Copyright 2024
Fajn-brigady.cz - denně aktuální
nabídka brigád z celé ČR i zahraničí