Fajn Brigády

„Od 1. brigády k práci snů"

HLEDÁM
BRIGÁDNÍKY
ZDARMA
 
Nabídka již není aktivní.

 

Další nabídky z okresu Ostrava >>

 

 

Nabídka z portálu www.fajn-brigady.cz

<< Zpět

Specialista/ka zákaznické podpory

více o nabídce >>

Jsme AVE Soft, zkušená IT firma, která vytváří přední informační systémy pro advokátní, účetní a daňové kanceláře v České republice. Do našeho malého týmu hledáme kolegu/kolegyni, který/á bude pečovat o naše uživatele a řešit jejich trable. 4 hlavní důvody, proč se stát součástí týmu Evolio ● Nabízíme inovativní řešení pro provozní řízení advokátních kanceláří. ● Náš produkt si každoročně získává víc a víc zákazníků. ● Máme skvělé zákazníky, se kterými se v pohodě komunikuje. ● Zapadnete do přátelského týmu, který se vším pomůže. Co přesně budete dělat? Komunikovat se zákazníkem (telefonická, písemná) a řešit jejich požadavky Seznámit se s případem, zjistit potřebné informace a navrhnout další postup Spolupracovat s dalšími odděleními

Chuť naučit se pracovat s našimi systémy, za které budete na podpoře zodpovídat. Nemusíte umět a ani nechceme znalost zákonů! Zkušenost s komunikací se zákazníky (z oblasti prodeje, zákaznického servisu, call centra, dispečinku, recepce apod.) Alespoň základní schopnost orientovat se v technických datech Za velký bonus považujeme empatii, trpělivost, pozitivní přístup a srozumitelné vyjadřování.

Práci s produkty, které sledují nejnovější technologické trendy Mzdu odpovídající zkušenostem Možnost pracovat na HPP nebo IČO Práce i na Home office Širokou škálu zaměstnaneckých benefitů (sickdays, multisport karta atd.) Přátelské prostředí české společnosti, žádný korporát, žádný dresscode Možnost se realizovat a profesně i osobnostně růst Podpora zapracování a týmové integrace (teambuildingy, společné firemní akce apod.)


Mzda:22 000 - 38 000 Kč/měs.
Počet míst:1
Úvazek:Plný
Vhodné i pro:Absolventi
vzdělání:Středoškolské

Lokalita:Ostrava
ID inzerátu: 4208792     Vloženo: 12.08.2022
a link
Provozovatel portálu
RYXOO UNIVERSAL s.r.o.
Janová 216
755 01
© Copyright 2024
Fajn-brigady.cz - denně aktuální
nabídka brigád z celé ČR i zahraničí