Fajn Brigády

„Od 1. brigády k práci snů"

HLEDÁM
BRIGÁDNÍKY
ZDARMA
 
Nabídka již není aktivní.

 

Další nabídky z okresu Ostrava >>

 

 

Nabídka z portálu www.fajn-brigady.cz

<< Zpět

Obchodní zástupce Bride Advisor

více o nabídce >>

**Bride Advisor hledá klíčového parťáka pro rozvoj!** Bride Advisor je mobilní aplikace, která snoubencům usnadňuje plánování svatby. Spojení mobilní technologie a svatebního trhu je novou oblastí se zajímavou perspektivou. Bride Advisor patří v tomto ohledu k českým průkopníkům a chce být samozřejmou špičkou svého oboru. Této vizi věříme a hledáme stejného nadšence, který se chopí slova a předá naši myšlenku dále!

Koho hledáme? – Hledáme kolegu, který rozumí online prostředí a přijme za vlastní naši vizi, aby zvládl navrhovat a obhájit naše řešení. – Má obchodní a komunikační dovednosti. – Obchodníka, který už má za sebou nějaké zkušenosti s prodejem. – Profesionála, který umí pracovat samostatně, spolehlivě a dodávat konzistentní výsledky. – Člověka, který má schopnost sebeřízení a vysokou laťku zodpovědnosti. – Kolegu, který svou kreativitou a energií doplní náš tým. – Někoho s příjemným vystupováním a dobrou češtinou. Výhodou je komunikativní znalost angličtiny. – Hledáme osobnost, která má obchodní myšlení, velmi dobré komunikační dovednosti, píli, vytrvalost, pečlivost, schopnost spolupracovat a učit se. – Osobnost hledající nové příležitosti, které povedou k rozvoji businessu klienta. Za co budete zodpovědní? – Identifikace potenciálních klientů na základě stanovených kritérií. – Udržování nadstandardních vztahů s klíčovými klienty. – Zjišťování a analyzování potřeb klientů. – Odpovědnost za plnění osobních obchodních plánů. Jak pracujeme? – Většina týmu sídlí v Ostravě, ale pole působení je po celé ČR, za výhodu považujeme i kohokoliv z Prahy. – Jedná se o prodej, ať už online formou nebo přímým kontaktem v rámci schůzek nebo aktivní účastí na veletrzích. – Většina práce je po telefonu a e-mailu, za klientem se dojíždí dle domluvy a potřeby. – Na začátku projde obchodní zástupce proškolením k aplikaci a obdrží veškeré informace o prodávané službě. – Momentálně je většina komunikace v češtině, ale angličtina je plus.

Co nabízíme? – perspektivní a zajímavou práci – svobodu – sami si organizujete pracovní den – možnost osobního a profesního růstu – motivující finanční ohodnocení – maximální otevřenost vašim nápadům a inovacím Pokud máte zájem, jaké můžete očekávat další kroky? Pošlete nám prosím svůj životopis v češtině a angličtině. Vybrané zájemce budeme kontaktovat online, další kroky dohodneme.


Mzda:Dle domluvy
Počet míst:1
Úvazek:Plný, Zkrácený
Vhodné i pro:Absolventi, MD, OSVČ
vzdělání:Středoškolské

Lokalita:Ostrava
ID inzerátu: 3612766     Vloženo: 07.07.2020
a link
Provozovatel portálu
RYXOO UNIVERSAL s.r.o.
Janová 216
755 01
© Copyright 2024
Fajn-brigady.cz - denně aktuální
nabídka brigád z celé ČR i zahraničí