Fajn Brigády

„Od 1. brigády k práci snů"

HLEDÁM
BRIGÁDNÍKY
ZDARMA
 
Nabídka již není aktivní.

 

Další nabídky z okresu Ostrava >>

 

 

Nabídka z portálu www.fajn-brigady.cz

<< Zpět

Slušný výdělek a stálá práce ve výrobě!

více o nabídce >>

Hledáme zaměstnance, který se nebojí práce a ocení dobrý kolektiv, který Vám u nás bude podporou nejen při vašich začátcích. Práce u nás se určitě bát nemusíte, vše Vám předem ukážeme, náležitě zaškolíme a ty, kteří svou práci odvadějí dobře u nás dokážeme náležitě ocenit, takže ani nemají důvod odcházet Co na Vás čeká? U nás najde práci každý! Pozice máme napříč celou výrobou, záleží tedy na Vás, co Vám padne do oka! :). Přijďte na pohovor a při prohlídce provozu zjistíte, jak se u nás pracuje na slévárně, obrobně u CNC strojů, montáži, či skladu.

Jaké jsou předpoklady pro pozici? Určitě se Ti hodí fyzická zdatnost a taky ochota pracovat v nepřetržitém provozu. Na vzdělání ani předešlé zkušenosti nehledíme, ale pokud je máš, jsou tvou výhodou!

Co Vám nabízíme? - 110 Kč/hod. (+ dle pozice příplatky za riziko 8,51 Kč/ hod. až 34,04 Kč/hod. + zákonné příplatky), navíc od 1. měsíce docházkový bonus 500 Kč/měsíc, po 1. roce 1000 Kč/měsíc, po 2. letech 2000 Kč/měsíc) - k tomu příspěvek na dopravu dle vzdálenosti od pracoviště 500 až 2000 Kč/měsíc, či dojezd do práci svozovým autobusem zdarma - každý měsíc Vám k platu přistane také výrobní bonus ve výši 9% Vaší hrubé mzdy - ušetříte i díky závodnímu stravování Počítat tak můžete s 23 až 25 tisíci měsíčně, což se vyplatí, ne? - jsme dobrá parta, a potkáváme se také mimo práci na některé z firemních akcí (třeba už teď v červnu opět na sportovním dni) Rádi Vám řekneme více, stačí, když nám pošlete svůj životopis na nebo zavoláte na 800 70 70 70. Zastavit se můžete též na naší pobočce na adrese Smetanovo nám. 1 v Ostravě (nedaleko zastávky Výstaviště). Určitě nic nezkazíš, když sebou vezmete i svůj životopis. Budeme se těšit!


Mzda:23 000 - 25 000 Kč/měs.
Počet míst:20 a více
Úvazek:Plný
Vhodné i pro:Absolventi
vzdělání:Základní

Lokalita:Ostrava
ID inzerátu: 3318282     Vloženo: 27.05.2019
a link
Provozovatel portálu
RYXOO UNIVERSAL s.r.o.
Janová 216
755 01
© Copyright 2024
Fajn-brigady.cz - denně aktuální
nabídka brigád z celé ČR i zahraničí