Fajn Brigády

„Od 1. brigády k práci snů"

HLEDÁM
BRIGÁDNÍKY
ZDARMA
 
Nabídka již není aktivní.

 

Další nabídky z okresu Olomouc >>

 

 

Nabídka z portálu www.fajn-brigady.cz

<< Zpět

Stavbyvedoucí/Hlavní stavbyvedoucí - dopravní stavby

více o nabídce >>

Jsme stavební společnost, která má mezi investory zaslouženě výbornou pověst – jsme Hroší stavby Morava a.s. Pokud jste i vy přesvědčeni, že kvalitní lidé mají tvořit firmu a chcete být na správném místě, přijďte mezi nás. Hledáme stavbyvedoucí nebo hlavního stavbyvedoucího pro divizi MOSTŮ. Co budete u nás mít na starost Stavbyvedoucí: Koordinuješ práce na silničních nebo mostních stavbách Kontroluješ, zda je potřebný materiál včas na místě, průběžně řešíš spotřebu a dopravu materiálu. Jsi zodpovědný za kvalitu odvedené práce a za dodržování BOZP. Komunikuješ s dodavateli, se svými kolegy v kancelářích na přípravě a předáváš informace nadřízenému. Je potřeba, aby sis uměl prosadit svůj záměr a byl zodpovědný za své rozhodování. Na této pozici je čas v práci různorodý, stejně tak jízdy na různě vzdálené stavby. Zaučíme i nováčka v mostních stavbách, nejlépe ti to půjde, pokud jsi pracoval i na pozemních stavbách Hlavní stavbyvedoucí: Hlavním tvým úkolem je řízení stavby jako celku. Koordinování jednotlivých činností, jakož i subdodavatelských firem. Připravuješ zakázku před realizací – společně s přípravou, rozpočtářem a logistikem. Tvoříš harmonogram a procesy na stavbě. Jsi zodpovědný za kvalitu odvedené práce a za dodržování BOZP na stavbě. Tvá práce zahrnuje i komunikaci s investory, projektanty a samozřejmě subdodavateli. Do toho spadá i kompletní kontrolní činnost. Hlídáš včasní ekonomiku i cashflow celé stavby. Předáváš informace svému nadřízenému. Pokud vlastníš autorizaci, na této pozici ji využiješ (není podmínkou).

Koho u nás uvítáme: týmového člověka, který je schopný vycházet s lidmi, řídit je a zodpovídat nejen za svou práci vzdělání min. SŠ stavební směr, ideálně absolvent VŠ s praxí zkušenosti ze staveb mostů, silnic nebo pozemních staveb musíte vlastnit ŘP sk.B

Výhody práce u nás jsou: každoroční bonus z podílu na zisku volno 5 týdnů v roce + 1 týden vánoční dovolené navíc zapůjčení firemního automobilu pro služební i soukromé účely denní dobu strávenou s námi si můžete flexibilně určit po vzájemné dohodě stravné v nejvyšší možné výši telefon, notebook, káva na pracovišti a další příjemné výhody na naše náklady příspěvky na sport či odpočinek, příspěvek na penzijní pojištění a zajištění nadstandartní zdravotní péče budeme vás dále vzdělávat a rozvíjet budete součástí jednoho z nejlepších týmů mostních staveb Nastoupit k nám lze dohodou kdykoli. Vaše představy o své budoucí práci projednáme na osobní schůzce. Těšíme se na setkání!


Mzda:Dle domluvy
Počet míst:2
Úvazek:Plný
Vhodné i pro:Absolventi
vzdělání:Středoškolské

Lokalita:Olomouc
ID inzerátu: 4570021     Vloženo: 25.03.2024
a link
Provozovatel portálu
RYXOO UNIVERSAL s.r.o.
Janová 216
755 01
© Copyright 2024
Fajn-brigady.cz - denně aktuální
nabídka brigád z celé ČR i zahraničí