Fajn Brigády

„Od 1. brigády k práci snů"

HLEDÁM
BRIGÁDNÍKY
ZDARMA
 
Nabídka již není aktivní.

 

Další nabídky z okresu Olomouc >>

 

 

Nabídka z portálu www.fajn-brigady.cz

<< Zpět

Správce interního systému

více o nabídce >>

Ve Škole Populo se věnujeme individuálnímu doučování dětí, studentů i dospělých. Doučujeme všechny předměty základních, středních a vysokých škol včetně cizích jazyků, a to již od roku 2014. Zakládáme si na lidském přístupu, profesionalitě a na maximální motivaci našich studentů, lektorů i zaměstnanců. Jsme rychle se rozvíjející firmou s vlastní IT infrastrukturou. Vyvíjíme a zabezpečujeme své informační systémy a webové aplikace, se kterými pracují naši zaměstnanci a zároveň je využívají i naši klienti. Jaké bude vaše poslání: -Zpracování a realizace požadavků na rozvoj systému (No-code nástroje, C# a JavaScript). -Základní administrace (grafy, filtry, sloupce, správa uživatelů). -Příprava podkladů pro BDM a manažery. -Podpora existující funkcionality. -Komunikace s podporou vendora. -Realizace a podpora integrací s jinými systémy (Google Big Data, Daktela, Pohoda, -Pamica, klientský portál). Jak bude probíhat výběrové řízení? Jdete do toho s námi? Pošlete nám své CV s fotkou. My vás budeme kontaktovat nejpozději do 14 dnů a třeba se potkáme na osobním pohovoru. Těšíme se na vás! Tým Školy Populo

-Pokročilý uživatel. -Znalost technické angličtiny. -Obecná znalost účetnictví (platba, fakturace, objednávka). -Obecná znalost MS SQL. -Znalosti JavaScript/C#. -Zkušenosti s přípravou technické dokumentace, včetně formalizace technických požadavků a obecné znalosti ITIL. -Obecné znalosti BPMN jsou výhodou.

-Možnost práce na HPP/IČO. -Vaše mzda bude až 90 000 Kč na plný úvazek. -Možnost spolupráce na DPP (až 500 Kč/hod). -Čeká Vás zvýšení finančního ohodnocení po zkušební době. -Vždy u nás budete mít možnost profilace a kariérního růstu. -Zaškolení v rámci firmy. -Možnost práce i z jiných měst. -Pro naše zaměstnance, lektory i klienty vytváříme moderní a příjemné pracovní prostředí. -Můžete se podílet na vzdělávacích nebo zaměstnaneckých projektech. -Pracovní doba od 8:00-16:30, Po-Pá, včetně HO. -Radosti a benefity pro naše zaměstnance: 25 dní dovolené; sick days; stravenkový paušál; příspěvek na životní pojištění; příspěvek na telefonní paušál; Multisport karta; pitný režim na pracovišti zdarma; zvýhodněné lekce pro vás i vaše rodinné příslušníky; jazykový kurz zdarma; pravidelné firemní akce, možnost Home Office, občerstvení a posilovna na pracovišti a spousta dalších!


Mzda:70 000 - 90 000 Kč/měs.
Počet míst:1
Úvazek:Plný
vzdělání:Středoškolské

Lokalita:Olomouc
ID inzerátu: 4399312     Vloženo: 18.05.2023
a link
Provozovatel portálu
RYXOO UNIVERSAL s.r.o.
Janová 216
755 01
© Copyright 2024
Fajn-brigady.cz - denně aktuální
nabídka brigád z celé ČR i zahraničí