Fajn Brigády

„Od 1. brigády k práci snů"

HLEDÁM
BRIGÁDNÍKY
ZDARMA
 
Nabídka již není aktivní.

 

Další nabídky z okresu Olomouc >>

 

 

Nabídka z portálu www.fajn-brigady.cz

<< Zpět

Měřící technik, až 30 tis. Kč/měs., Věrovany

více o nabídce >>

Do našeho týmu přijmeme schopného kolegu na zajištění měření v útvaru kvality. Budete provádět samostatné měření dle technické a výkresové dokumentace s budoucím výhledem na 3D měření. Práce je vhodná i pro šikovné absolventy s technickým myšlením. Vybraný kandidát absolvuje v rámci zkušební doby (3 měsíce) zaškolení k provádění měření. Pracuje se ve dvousměnném provoze pondělí až pátek 6-14, 14-22; v případě potřeby i o víkendu. Za případnou práci přesčas je možné čerpat náhradní volno nebo obdržet příplatky. Termín nástupu - dohodou. Jsme výrobní společnost zabývající se obráběním a zpracováváním kovů. Vyrábíme díly pro automobilový a energetický průmysl. Používáme technologie jako mechanické obrábění, lisování a ohýbání, svařování a montáž. Zaměstnáváme více jak 200 pracovníků. Získané informace o Vaší osobě bude zpracovávat jen naše společnost METECH s.r.o., za účelem dosazení vhodného kandidáta na inzerovanou pracovní pozici, a to pouze po dobu trvání výběrového řízení.

• vzdělání technického zaměření • praxe v obsluze kontrolních a měřících zařízení • orientace v technické a výkresové dokumentaci • uživatelská znalost MS Office • samostatnost, aktivní přístup a pečlivost • angličtina nebo němčina výhodou Firma sídlí mimo obec a mimo dosah veřejné hromadné dopravy, zvažte proto prosím vlastní možnost dopravy.

- zaměstnání v dynamicky se rozvíjející společnosti - zázemí stabilní společnosti se zahraničním kapitálem - příjemné pracovní prostředí - zaškolení na pracovní pozici v rámci zkušební doby - zajímavé mzdové ohodnocení; zvýšení mzdy po zapracování, čtvrtletní prémie - plně hrazený příspěvek na stravování: 75 Kč/den - pololetní a roční bonusy: příspěvek na péči o zdraví, na kulturu, sport, dovolenou - možnosti osobního a profesního rozvoje - možnost jazykového vzdělávání - parkování v areálu společnosti - pracovní vybavení a OOPP


Mzda:23 000 - 30 000 Kč/měs.
Počet míst:1
Úvazek:Plný
Vhodné i pro:Absolventi
vzdělání:Vyučen

Lokalita:Olomouc
ID inzerátu: 3871829     Vloženo: 06.05.2021
a link
Provozovatel portálu
RYXOO UNIVERSAL s.r.o.
Janová 216
755 01
© Copyright 2024
Fajn-brigady.cz - denně aktuální
nabídka brigád z celé ČR i zahraničí