Fajn Brigády

„Od 1. brigády k práci snů"

HLEDÁM
BRIGÁDNÍKY
ZDARMA
 
Nabídka již není aktivní.

 

Další nabídky z okresu Olomouc >>

 

 

Nabídka z portálu www.fajn-brigady.cz

<< Zpět

Kamelot - Olomouc - zkrácený úvazek

více o nabídce >>

Jak bude vypadat váš pracovní den: *Budete rozdávat týdeník 5+2 v dopoledních hodinách (po - pá, od 6:00 do 10:00 hod.). *Distribuce bude probíhat na náměstí Národních hrdinů v Olomouci. *Návoz tisku na dané stanoviště Vám zajistíme.

Hodíte se k nám, protože: *ranní vstávání Vám nedělá problémy. *máte zodpovědný přístup k zadaným úkolům a jste dochvilný. *vždy vystupujete optimisticky a s úsměvem. *jste aktivní důchodce a chcete si občas přivydělat.

Proč pracovat právě u nás? *Jsme sehraný tým – vše potřebné Vás naučíme. *Díky 20hodinové týdenní pracovní době a volným víkendům vám zbyde čas i pro Vás. *Volno si užijete i o 5týdenní dovolené. *Máme pro Vás i další benefity (stravenky, ubytování ve firemních rekreačních zařízeních, příspěvky na dovolenou a dětské tábory, volno pro rodiče, aj.). *Už po roce práce u nás dostanete smlouvu na dobu neurčitou. *Většinu práce můžete strávit na čerstvém vzduchu. *Nastoupit můžete ihned. V inzerátech jsou používány názvy pozic zpravidla v mužském rodě, a to z důvodu lepší plynulosti textu, v žádném případě tím Česká pošta, s.p. nevyjadřuje genderově podmíněný nebo diskriminační přístup k pohlaví nebo jednotlivým kategoriím povolání.


Mzda:Dle domluvy
Počet míst:1
Úvazek:Zkrácený
Vhodné i pro:Absolventi, Důchodce, MD, OSVČ
vzdělání:Vyučen

Lokalita:Olomouc
ID inzerátu: 2783827     Vloženo: 19.04.2018
a link
Provozovatel portálu
RYXOO UNIVERSAL s.r.o.
Janová 216
755 01
© Copyright 2024
Fajn-brigady.cz - denně aktuální
nabídka brigád z celé ČR i zahraničí