Fajn Brigády

„Od 1. brigády k práci snů"

HLEDÁM
BRIGÁDNÍKY
ZDARMA
 
Nabídka již není aktivní.

 

Další nabídky z okresu Náchod >>

 

 

Nabídka z portálu www.fajn-brigady.cz

<< Zpět

Grafička/ Grafik

více o nabídce >>

Naše rodinná firma působící na trhu již 34 let hledá do týmu nové posily. Hlavní náplní naší práce je vyrábět na zakázku světelné reklamy, které dodáváme nejen po celé ČR, ale i do zahraničí. Jsme nejstarší firma ve svém oboru a díky zkušenostem a kvalitě jsme špička na trhu. Připoj se k nám a zapoj se do procesu vývoje našich jedinečných výrobků. Hledáme kolegu na pozici Grafik/ Grafička. Nejlépe již s nějakou praxí, nebo se vzděláním v oboru. Rádi uvítáme přátelského kolegu, který se nebojí práce a je manuálně zručný, spolehlivý a samostatný. Oceníme také řidičský průkaz skupiny B.

Náplní práce je především zajistit, aby všechny naše výrobky měly dokonalý design. To znamená práci v našem grafickém studiu, která se skládá hlavně z přípravy grafických podkladů a následné tvorby polepů pro naše výrobky. Ze značené části se také skládá z vlastní tvorby polepů přímo pro zákazníka. Práce je velmi různorodá, každý den se skládá jak z duševní tak manuální práce. Součástí je i občasná účast na montážích po celé ČR i v zahraničí a s tím spojenou možnost vyššího výdělku. Tato pozice je především o šikovnosti, preciznosti a kreativním myšlení.

• Nabízíme stabilní zázemí rodinné firmy, ve které se snažíme budovat spokojený pracovní tým. Proto je naší prioritou férové a individuální jednání se zaměstnanci. • Kreativní a různorodou práci • Nástupní plat 32 000 – 38 000 tisíc korun hrubého (dle zkušeností a schopností) a k tomu navíc osobní ohodnocení • Všechny přesčasy a diety jsou propláceny • 13.plat • Částečně dotované stravování • 4 týdny dovolené (dny dovolené navíc dle odpracovaných let) • Věrnostní odměny


Mzda:32 000 - 38 000 Kč/měs.
Počet míst:1
Úvazek:Plný, Zkrácený
Vhodné i pro:Práce vhodná i pro uprchlíky z Ukrajiny
vzdělání:Vyučen

Lokalita:Náchod
ID inzerátu: 4571779     Vloženo: 28.03.2024
a link
Provozovatel portálu
RYXOO UNIVERSAL s.r.o.
Janová 216
755 01
© Copyright 2024
Fajn-brigady.cz - denně aktuální
nabídka brigád z celé ČR i zahraničí