Fajn Brigády

„Od 1. brigády k práci snů"

HLEDÁM
BRIGÁDNÍKY
ZDARMA
 
Nabídka již není aktivní.

 

Další nabídky z okresu Náchod >>

 

 

Nabídka z portálu www.fajn-brigady.cz

<< Zpět

VALUE STREAM LEADER /MISTR VÝROBY

více o nabídce >>

Splníme vaši představu o tom, kde a jak trávit smysluplně pracovní dobu tím, když nabídneme: extrémně stabilní obor, který stále roste? rozšiřující se výrobu s velkým potenciálem do budoucna? přátelskou firemní kulturu a zkušeného šéfa ? profesionální tým , který vám pomůže dovědět se o všech pozitivech, ale i těžkostech se kterými se potýkáme? obor spojený s komoditou, která pomáhá chránit zdraví a zachraňovat životy na operačních sálech od novorozeňat po seniory? Prostředí ve kterém se můžete realizovat a zároveň uplatnit své vlastní zkušenosti? Zaujali jsme vás? Určitě čtěte dál: „Co má u nás vlastně takový VALUE STREAM LEADER na starosti“? Mimo to, že je to jeden z nejdůležitějších článků naší výroby? Činnosti = vaše kvalifikace/znalosti: to, co čekáme, a to v čem se můžete rozvíjet a realizovat: řídit tým ca. 30 podřízených = schopnost řízení týmu, komunikace a motivace vyrobit požadované množství v požadovaném čase a kvalitě= analytické a organizační schopnosti podílet se na změnách a podporovat je = schopnosti přizpůsobit se změně a motivovat ostatní pro tuto změnu řešit denní operativu a zároveň navrhovat účinná řešení pro efektivní provoz = schopnosti priorizovat a řešit problémy

A ještě pár důležitých "maličkostí": VŠ/SŠ vzdělání – výhodou technický směr Podmínkou praxe na obdobné pozici ve výrobní společnosti Znalost práce na PC (MS Office) Vítána znalost systému SAP + docházkový systém Vaší velkou výhodou bude, pokud vy sami budete „CHTÍT“: Chtít být motorem a ne brzdou. Chtít motivovat ostatní svým pozitivním přístupem. Chtít se od nás něco naučit a zároveň nám dát možnost naučit se od vás. Chtít samostatně se rozhodovat a nebát se měnit věci, procesy.

Co Ti můžeme nabídnout? * Týden dovolené navíc, tj. 25 dnů. * Příspěvek na dopravu do zaměstnání. * Závodní stravování, Benefit plus kartu, aj. bonusy peněžní i nepeněžní.


Mzda:Dle domluvy
Počet míst:1
Úvazek:Plný
vzdělání:Středoškolské

Lokalita:Náchod
ID inzerátu: 3808999     Vloženo: 18.01.2021
a link
Provozovatel portálu
RYXOO UNIVERSAL s.r.o.
Janová 216
755 01
© Copyright 2024
Fajn-brigady.cz - denně aktuální
nabídka brigád z celé ČR i zahraničí